Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Nominatie Dutch Wedding Awards 2016

LoveSound genomineerd voor Dutch Wedding Awards

Bij LoveSound doen we er alles aan om jouw muzikale wensen te realiseren. Of het nu tijdens bruiloften of zakelijke evenementen is: onze artiesten weten precies de sfeer te creëren waar jij altijd van hebt gedroomd. En dat blijft gelukkig niet onopgemerkt. Niet alleen krijgen we namelijk veel lovende reacties van onze klanten, maar ook zijn we genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017. En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op!

Vakprijs voor toegewijde trouwleveranciers

De Dutch Wedding Awards zijn een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Het doel van de prestigieuze vakprijs is om trouwspecialisten te belonen die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. Want het zijn juist de toegewijde leveranciers in de trouwbranche, die met hun diensten van elke bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis weten te maken.

De NTBO wil met de prijs onder andere laten zien hoeveel trouwtalent er in Nederland aanwezig is. Want dat is er namelijk in overvloed. Specialisten als bruidsfotografen, bruidstaartspecialisten, bruidsvisagisten, hairstylisten, bruiloftstylisten, trouwringenspecialisten en weddingplanners zorgen er allen voor dat het hart van het bruidspaar sneller gaat kloppen. Dit zijn tevens de partijen waar LoveSound als bruiloft entertainment bureau regelmatig mee samenwerkt.

Beoordeling door deskundige vakjury

Deelnemers aan de Dutch Wedding Awards worden per categorie beoordeeld door een vakjury die volledig onafhankelijk is. Niet alleen diensten en producten worden aan het strenge oog van de deskundige juryleden onderworpen, maar ook de bedrijfsvoering wordt door hen nader onder de loep genomen.

LoveSound valt binnen de categorie bruiloft entertainment bureau en wordt samen met de andere deelnemers binnen deze categorie beoordeeld op de volgende punten:

  • Bedrijfsimpressie: 25%
  • Ontwikkeling en innovatie: 10%
  • Onderscheidend vermogen: 10%
  • Service: 15%
  • Klantencontact: 10%
  • Waarborging: 30%

Op basis van de bovengenoemde punten komt de vakjury tot een totaalscore. De grondige jurering biedt deelnemers, naast de kans om bekroond te worden als Beste Trouwleverancier van Nederland, ook waardevolle feedback over hun bedrijf. De uitreiking van de Dutch Wedding Awards vindt op 14 februari 2017 plaats tijdens een speciaal hiervoor georganiseerd gala in Studio 21. Bij LoveSound zijn we trots op onze nominatie en zien we de prijsuitreiking met gezonde spanning tegemoet!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl