Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Organiseer een fenomenaal diner dansant

Wil jij een groots feest organiseren en hou je van lekker eten, drinken en dansen? Dan is een diner dansant jou op het lijf geschreven. En nee – we hebben het niet over de traditionele variant met kostuum in een statige balzaal. Een diner dansant is anno 2017 helemaal trendy en ziet er precies uit zoals jij wilt. Zo vier je een onvergetelijke Kerst, Oud & Nieuw of heerlijk diner tijdens een bruiloft met vrienden, familie of collega’s!

Heerlijk dineren met geweldige live muziek

Het is een van de dingen die het zo fijn maakt om uit eten te gaan: je bent even in een andere omgeving en geniet van de sfeer en achtergrondmuziek. Toch zou je deze muziek meestal niet zelf hebben gekozen. Daarnaast is het niet live en dat maakt een wereld van verschil. Wel eens gedineerd met op de achtergrond muziek van live muzikanten? Een compleet andere ervaring!

Je kunt deze ervaring voor jezelf en anderen creëren door een diner dansant te organiseren. Dit concept is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest en is in 2017 misschien wel populairder dan ooit. Combineer eten en drinken met luisteren en dansen en geniet van een avond vol muzikaliteit die tot in de late uurtjes voortduurt.

Muziek tijdens, tussen en na de gangen

Hoe ziet zo’n diner dansant er in de praktijk uit? Simpel: de basis is het diner. Dat bestaat bij voorkeur uit meerdere gangen, zodat elke gang kan worden afgewisseld met lekker dansen of simpelweg genieten van het optreden. Tijdens het eten ligt het muziekvolume relatief laag, zodat er voldoende ruimte is voor gezellige conversatie. Tussen de gangen ligt de nadruk meer op de muziek.

Een diner dansant is er in vele soorten en maten en kan in overleg met LoveSound geheel op maat worden samengesteld. Ook zijn er concepten zoals Jazz and Wine, die zich toespitsen op een specifieke muziekstijl en drank. De mogelijkheden zijn eindeloos en de muzikale invulling wordt geheel door LoveSound verzorgd – tot de podiumaankleding, licht en geluid aan toe.

Dans tot in de late uurtjes

Niet alleen tijdens en tussen de gangen is er bij een diner dansant muziek, maar indien gewenst ook erna. En dat valt zeker aan te raden, want na een aantal uren heerlijk tafelen onder de begeleiding van livemuziek zit de stemming er meestal goed in. De avond begint pas! Niets is dan ook leuker dan de avond feestelijk af te sluiten met een geweldige party.

Dat kan bijvoorbeeld door de achtergrondmuzikanten uit te zwaaien en de DJ plaats te laten nemen achter zijn draaitafel. Maar ook kunnen de muzikanten die de hele avond heerlijk op de achtergrond hebben gespeeld, nu de muzikaliteit omtoveren tot dansbare muziek en als kleine band-bezetting er een echt feest van maken! Tot slot is een combinatie tussen DJ en live muziek ook mogelijk. Boek bijvoorbeeld een DJ live act voor de ideale mix tussen show en live-entertainment. Wedden dat jij deze avond niet snel zult vergeten?

Diner dansant met Kerst of Oud & Nieuw

Of je nu een diner dansant wilt organiseren naar aanleiding van de kerstdagen of de jaarwisseling – LoveSound zorgt ervoor dat jij het jaar op feestelijke wijze afsluit. Van kleinschalige privéfeestjes tot grootschalige bedrijfsevenementen; wij hebben ervaring met elke opdracht en kunnen al jouw muzikale wensen verwezenlijken.

Neem direct contact op via info@love-sound.nl of bel naar +31 36 234 00 44 voor meer informatie over de gedroomde invulling van jouw diner dansant.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl