Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Nieuw bij LoveSound: Hiske Bongaarts

Haar stemgeluid is warm en helder, haar présence van intiem en persoonlijk, tot indrukwekkend en groots. We hebben het natuurlijk over zangeres Hiske Bongaarts, de kersverse aanwinst van LoveSound die de harten van bruidsparen en gasten verovert met haar memorabele performances op bruiloften.

Als geen ander weet deze veelzijdige zangeres kleine en intieme songs met het nodige gevoel te brengen. Maar met evenveel gemak zingt ze de pannen van het dak tijdens een personeelsfeest of feestelijke borrel in het bedrijfsleven!

Getalenteerde zangeres, presentatrice en actrice

Hiske’s veelzijdigheid op het podium is waarschijnlijk het gevolg van een gevarieerde achtergrond. Want niet alleen als zangeres, maar ook als actrice en presentatrice schittert ze regelmatig in uiteenlopende rollen.

Zo ken je haar misschien wel uit de commercials van onder andere Andrélon, Vodafone, Alpro, Starbucks, BMW, Renault, Seat, ABN Amro, De Bijenkorf en Emirates. Of uit films en series als Goede Tijden Slechte Tijden, Flikken Rotterdam, De Spa, Downward Facing Dogs en Scratched Blue Sky.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, maakt Hiske ook furore als presentatrice van evenementen, fashionshows en bedrijfsfilms. Onder meer voor merken als Weleda, De Efteling, Dopper, Media Meetings & Magazines, Holiday on Ice en Sessibon.

Ervaren zangeres voor uiteenlopende optredens

Het is dan ook duidelijk: we hebben hier te maken met een multitalent. Vooral interessant vinden we bij LoveSound natuurlijk haar zangtalent. Dat het daarmee wel snor zit, blijkt al uit haar achtergrond. Een muzikale jeugd, gevolgd door de opleiding Muziektheater aan het Tilburgs Conservatorium en diverse prachtige rollen bij theaterproducties legden de basis voor haar huidige hoge zangniveau.

Inmiddels beschikt Hiske over jarenlange ervaring met zangoptredens in binnen- en buitenland en heeft ze op tal van bruiloften en zakelijke events gestaan. Als soliste weet ze in haar eentje grote zalen te betoveren en met dezelfde sprankelende persoonlijkheid neemt ze complete bands en artiestenformaties ogenschijnlijk moeiteloos op muzikaal sleeptouw.

Hiske Bongaarts boeken voor bruiloft of bedrijfsfeest

Met haar prachtige verschijning en dito stemgeluid is Hiske de ideale zangeres om een intieme bruiloftsceremonie op romantische wijze te omlijsten. Dankzij haar veelzijdigheid kan ze ook sfeervolle achtergrondmuziek voor receptie en diner of een spetterend optreden op het avondfeest verzorgen. Met 100% toewijding weet ze de wensen van elk bruidspaar te verwezenlijken.

Hiske is bij LoveSound te boeken in verschillende akoestische combinaties, denk aan een duo met pianist of gitarist, een trio of zelfs kwartetbezetting. Het meest speelt zij met haar vaste trio bezetting bestaande uit gitarist Kas en trompettist Wouter. Samen vormen zij een ingespeeld akoestisch trio voor de meest uiteenlopende performances; van lovesongs op een huwelijksceremonie tot sfeermuziek bij een bedrijfsborrel. Mag het dak er helemaal af? Boek deze populaire zangeres dan in combinatie met band of de bekende DJ act FloorJaxx.

Meer weten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om Hiske te boeken via +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl