Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Muzikaal entertainment tijdens de donkere dagen

De herfst heeft inmiddels alweer een maand geleden zijn intrede gedaan en dat geldt daarmee ook voor de donkere dagen. Gelukkig hebben die ook zo hun voordelen, want binnen is het gezellig, warm en sfeervol. Het ideale decor dus voor lekkere livemuziek van goede artiesten. Bijvoorbeeld tijdens je verjaardag, huwelijksreceptie of bij het eerstvolgende personeelsfeest van je bedrijf.

Vier je verjaardag in stijl

Als je in de herfst jarig bent, mis je vaak net het moment om het buiten bij zonnig weer te vieren. Niet getreurd, want een binnenfeestje kan minstens zo gezellig zijn. Om je feest een speciaal tintje te geven, is het wel aan te raden te kiezen voor muziek van live muzikanten. Dit zorgt voor een totaal andere sfeer dan bij een doorsnee verjaardag en verzekert jou en je gasten van een onvergetelijke beleving.

Bij je keuze voor muzikanten zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Geef je een bescheiden feestje in de besloten omgeving van je eigen woning, dan is het inhuren van een zanger of zangeres vaak de beste optie. Bij LoveSound kan dit uiteraard ook in combinatie met een toetsenist, gitarist of andere muzikant naar keuze.

Muziek tijdens je bedrijfsfeest

Ben jij van de grootse gebaren en vier jij je verjaardag niet thuis, maar op een heuse evenementenlocatie? Dan is het inhuren van een complete coverband een uitstekend alternatief. Hiermee ben je verzekerd van een zaalvullende performance inclusief bijbehorende lichtshow en professioneel geluid; iets wat LoveSound allemaal voor je kan verzorgen.

Natuurlijk leent dit concept zich niet alleen voor groots opgezette verjaardagsfeesten, maar is het ook bij uitstek geschikt voor bedrijfs- en personeelsfeesten. Het inhuren van een professionele band garandeert jou en je medewerkers van een avond vol vermaak en de mogelijkheid om naar hartenlust te netwerken met relaties.

Bruiloft in de herfst

Wil je een feest waarbij na een bepaald tijdstip de voetjes toch echt van de vloer gaan? Dan kun je ook overwegen een complete DJ live act te boeken. De combinatie van een trendbewuste DJ met geschoolde artiesten resulteert in een unieke show die tot in de late uurtjes voortduurt. Geweldig voor bij een bedrijfsborrel, maar ook leuk op het avondfeest na een huwelijksvoltrekking!

Voorafgaand aan het avondfeest vraagt een huwelijksdag natuurlijk om een subtielere muzikale benadering. Daarom kun je ook overwegen een jazz duo of trio te boeken voor het diner of de receptie en daarna een losse DJ voor de avond van de bruiloft.

Wat jouw wensen ook zijn: bij LoveSound bieden we je altijd een oplossing op maat. Bel naar +31362340044 of mail ons op info@love-sound.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl