Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Jazz duo of trio op bruiloft

Op je huwelijksdag mag goede livemuziek natuurlijk niet ontbreken. De keuze voor een bepaald genre is echter lastig. Leidend hierin zijn je eigen muzieksmaak en die van het aanwezige publiek. Een veilige keuze is het huren van een jazz duo of trio op je bruiloft. De jazzy muziekstijl is namelijk breed inzetbaar en leent zich uitstekend om de verschillende momenten tijdens je trouwdag muzikaal te begeleiden.

Een jazz duo of trio voor je bruiloft boeken doe je via LoveSound. Bij ons put je uit een divers aanbod van zangers, zangeressen en muzikanten, waarbij je zelf je gedroomde combinatie kan samenstellen. Zo weet je zeker dat de muzikale invulling van je trouwdag precies wordt wat je ervan verwacht.

Jazz duo op bruiloft

Een betaalbare keuze om je bruiloft op te luisteren met fantastisch live muziek is een jazz duo. Vaak is dit goedkoper dan het inhuren van een complete band, terwijl de twee artiesten je gezamenlijk een zeer veelzijdig muzikaal aanbod kunnen voorschotelen. Kies bijvoorbeeld voor een zangeres met begeleiding van een trompettist en je geniet de hele dag van tijdloze klassiekers.

Ook de aanwezigen tijdens de huwelijksdag zullen zo’n duo zeker weten te waarderen. Jazzmuziek is niet alleen populair bij de oudere generatie, maar wint ook rap terrein in jeugdige kringen. Bovendien is het een muziekstijl die dankzij het ontspannen karakter ideaal geschikt is als achtergrondmuziek in uiteenlopende situaties.

Muziek trio bij huwelijk

En dat zijn er tijdens je trouwdag nogal wat, want deze is vaak strak geregisseerd en opgedeeld in verschillende momenten. Natuurlijk zijn er de receptie, het diner, de huwelijksvoltrekking en niet te vergeten het afsluitende avondfeest. Voor een nog grotere veelzijdigheid kies je zelfs voor een jazz trio, om al deze momenten tijdens je bruiloft nog beter muzikaal te kunnen omlijsten.

Een muziek trio is tegenwoordig dan ook een populaire keuze op veel bruiloften en partijen. Voor welke combinatie van artiesten ga jij? Kies onder meer uit een zanger of zangeres, een pianist, akoestisch gitarist, percussionist, contrabassist of trompettist. Bij LoveSound behoort vrijwel alles tot de mogelijkheden.

Jazz duo of trio op bruiloft huren

Naast het huren van een jazz duo of trio op je bruiloft, kun je natuurlijk ook kiezen voor een uitgebreidere samenstelling van artiesten. Jazz and Wine is een goed voorbeeld van een van onze jazzy concepten, waarbij je een gelouterde jazzzangeres zoals Joyce Stevens kunt combineren met een kwartet of zelfs een sextet inclusief blazerssectie.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en overweeg je ook een jazz duo of trio te boeken voor je bruiloft? Laat het ons weten en we adviseren je vrijblijvend over een muzikaal programma op maat. Stuur je vragen en wensen naar info@love-sound.nl of benader ons telefonisch via +31 613 592 848. We helpen je graag verder!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl