Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke muziek past bij een industriële bruiloft?

De stoere uitstraling, de rijke historie en de schier eindeloze ruimte: het zijn precies de factoren die industriële gebouwen tot een steeds gewilder trouwlocatie maken. Dit opkomende fenomeen staat inmiddels bekend als industriële bruiloft en wint anno 2018 sterk aan populariteit bij Nederlandse bruidsparen. Maar welke muziek past nu het beste bij zo’n huwelijk? LoveSound vertelt het je!

Stoer en robuust

Het ruwe en ongepolijste uiterlijk is wat industriële locaties zo puur maakt. Misschien is het daarom dat steeds meer bruiloften zich voltrekken in deze setting. Hoe dan ook: dat stoere en robuuste karakter mag best terugkomen in de muziek die je boekt voor je huwelijk. Natuurlijk wil je de ceremonie als bruidspaar lieflijk en romantisch houden.

Maar wie zegt dat je tijdens het avondfeest niet flink uit kan pakken met een rockband? Of zelfs al tijdens de receptie – het is tenslotte jouw feestje! Gelukkig beheersen de bands bij LoveSound uiteenlopende stijlen. De leadzanger(es) schakelt doorgaans moeiteloos van een gevoelige ballad bij de ceremonie naar een knallende en rauwe performance tijdens het avondfeest.

Knipoog naar het verleden

Een oud fabrieksgebouw ademt vaak historie. Het is een knipoog naar een verleden – met name de negentiende eeuw – waarin de Nederlandse nijverheidsindustrie grote zakelijke successen boekte. In dezelfde periode maakten klassieke muziekstijlen van grote componisten furore.

Een industriële bruiloft en klassieke muziekstromingen gaan daarom nog altijd uitstekend samen. Van violen tot cello’s en van harpen tot complete strijkersensembles: onder de hoge gewelven van een fabrieksgebouw komen deze stijlen in akoestisch opzicht uitstekend tot hun recht.

Hip en modern

Industriële locaties zijn tegenwoordig echter meer dan alleen een knipoog naar het verleden. In plaats van vergane glorie zijn ze hip and happening. Niets voor niets zijn het industriële designelementen die tegenwoordig vaak terugkeren in moderne en strakke interieurs.

Kortom: een industriële bruiloft is helemaal trendy. Dé muziekstijl die hierop aansluit zijn natuurlijk de elektronische beats van een getalenteerde DJ. Eventueel in combinatie met een live act voor de ultieme mix tussen klassiek en modern.

Licht en ruimte

Een industriële trouwsetting betekent licht en ruimte. De hoge plafonds, grote raampartijen en reflecterende elementen zoals stalen balken maken het de ideale locatie voor een spectaculaire lichtshow. Toegegeven: dat is bij je huwelijksceremonie minder van belang. Maar wil jij je bruiloft afsluiten met een onvergetelijk en knallend feest? Dan is het toch mooi meegenomen!

Een oude fabriekshal of andere industriële locatie vormt het ideale decor voor een waar visueel spektakel. LoveSound beschikt over ruime ervaring met het inrichten van dergelijke locaties en ontzorgt jou indien gewenst ook met de opbouw van zaken als het podium, licht en geluid. Om nog maar te zwijgen over de geweldige artiesten die we voor je kunnen regelen.

Wil jij van jouw industriële bruiloft de dag van je leven maken? Live muziek draagt hier in grote mate aan bij. Twijfel daarom niet en win vrijblijvend advies in over de mogelijkheden via info@love-sound.nl. Bellen mag ook: +31 36 234 00 44.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl