Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Marle Thomson op je bruiloft – exclusief via LoveSound!

Soms zie je een artieste op televisie die je na haar optreden niet meer loslaat. Je besluit op dat moment ter plekke dat je ooit een live concert van haar wil bijwonen. Of beter nog: haar wil boeken voor je eigen bruiloft of evenement. Een goed voorbeeld van zo’n zangeres is Marle Thomson. Ze betoverde honderdduizenden Nederlanders met een optreden bij De Wereld Draait Door, en maakt sindsdien in rap tempo furore. Zo mocht ze spectaculaire podia betreden bij o.a. Amsterdam Fashion Week, Vogue Living, mainstage op het Museumplein in Amsterdam tijdens Uitmarkt 2016 en werd ze door Elle Magazine benoemd tot ‘Sound of 2017: powervrouwen die je niet mag missen’.

Gevoelige Soulful Space Pop van getalenteerde singer-songwriter

Bijzonder aan Marle is de unieke Soulful Space Pop die ze maakt. Dit is een zelfbedachte term voor een muzikale stijl die een interessante mengelmoes vormt van pop, soul, jazz en R&B. Dat de stijl aanslaat, blijkt wel uit de vele lyrische reacties van muziekliefhebbers en recensenten. Ze wordt gezien als veelbelovend talent in de muziekwereld en heeft een grootse toekomst voor zich.

Als singer-songwriter schrijft ze haar eigen nummers en dat doet ze vooralsnog met groot succes. De in 2016 uitgebrachte debuut-EP The Canopy bevat zeven eigenzinnige liedjes, die zich lastig in één hokje laten plaatsen. Het vervolgalbum THE CANOPY – Acoustic borduurt voort op deze veelzijdige stijl en werd een jaar later met al evenveel lof ontvangen.

Beschikbaarheid opvragen >> 

Dé zangeres voor het bijzondere live gevoel

Bij LoveSound zijn we dan ook supertrots om aan te kondigen dat Marle Thomson vanaf nu exclusief via ons te boeken is als zangeres voor bruiloften. Vertrouwend op eenvoudige basiselementen zoals haar stem en gitaar, weet ze als geen ander een intieme en romantische sfeer te creëren die je bijblijft.

Marle is gespecialiseerd in het creëren van een uniek live gevoel en dit is exact de kwaliteit die haar zo geschikt maakt voor een bruiloft of akoestische performance. Haar kleine en kwetsbare muziek is ideaal voor het begeleiden van de huwelijksceremonie, maar laat je ook heerlijk wegzwijmelen bij een optreden tijdens het huwelijksdiner of (bedrijfs-)receptie.

Marle Thomson boeken voor live optreden op maat

Natuurlijk speelt Marle niet alleen eigen repertoire tijdens bruiloften en andere evenementen. Indien gewenst kan ze op aanvraag vrijwel elke muzikale wens verwezenlijken. Ze geeft haar eigen draai aan nummers die voor jullie een speciale betekenis hebben en zorgt voor de perfecte omlijsting van een dag vol geluk samen met dierbaren en naasten.

Wil jij zangeres Marle Thomson ook boeken voor jullie huwelijk of evenement? Je doet het exclusief via LoveSound. Via ons profiteer je van het beste muzikale advies en professionele podium aankleding. Neem voor een boeking direct contact op met +31 613 592 848 of mail naar info@love-sound.nl.

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl