Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Marle Thomson

Over Marle Thomson

Volgens kenners behoort ze tot de weinige artiesten die écht weten te raken en verrassen. Muzikaal toptalent Marle Thomson schrijft haar eigen nummers en wordt geroemd vanwege een onderscheidende stijl. Ze voltooide een opleiding aan het conservatorium, won de Mathilde Santing Award, was Radio 6 Soul en Jazz talent en werd ook nog eens door Elle Magazine benoemd tot ‘Sound of 2017: powervrouwen die je niet mag missen’.  Via LoveSound is ze nu exclusief te boeken voor bruiloften.

Biografie van Marle Thomson

Marle Thomson is al op jonge leeftijd bezig met muziek en heeft volgens docenten onmiskenbaar talent. Haar keuze voor het conservatorium is dan ook geen verrassing en ze slaagt met vlag en wimpel voor de opleiding. In 2016 trekt ze voor het eerst de aandacht van een groot publiek, door in een uitzending van De Wereld Draait Door een verpletterende indruk te maken op het publiek en de televisiekijkers.

Sindsdien neemt haar carrière een grote vlucht. Haar eerste EP The Canopy wordt goed ontvangen en in 2017 kan ook debuutalbum THE CANOPY – Acoustic op lovende recensies rekenen. Zowel de EP als het album kenmerken zich door een verfrissend geluid met invloeden uit jazz, soul, pop en R&B. Een sound die de zangeres zelf kleurrijk omschrijft als Soulful Space Pop.

Zangeres Marle Thomson inhuren voor een bruiloft

De vele positieve commentaren op het werk van Marle Thomson zijn een unicum in de veelal kritische muziekwereld. Recensenten omschrijven haar teksten als sterk en haar muziek als tijdloos. Bovendien prijzen ze haar veelzijdigheid als artieste en het vermogen om met haar stem moeiteloos talloze finesses op te voeren.

Het zijn precies deze eigenschappen die de zangeres bij uitstek geschikt maken om in te huren voor een bruiloft. Juist tijdens een huwelijk wordt immers gevraagd om een artieste die meerdere disciplines tot in de vingertoppen beheerst. Van een gevoelige begeleiding van de huwelijksceremonie tot rustige achtergrondmuziek bij het diner; deze getalenteerde singer-songwriter is van alle markten thuis.

Marle Thomson boeken voor een akoestisch optreden

Marle Thomson blinkt uit in live performance en begeleidt zichzelf waar nodig op inventieve wijze met gitaar. Ideaal voor een akoestisch optreden bij een huwelijk, maar ook tijdens een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement. Haar gelaagde nummers vallen goed in de smaak bij een uiteenlopend publiek en lenen zich uitstekend voor een variëteit aan gelegenheden.

Uiteraard kan de Marle ook probleemloos andere nummers spelen dan haar eigen songs. In nauw overleg met LoveSound is het mogelijk een programma op maat samen te stellen waarbij Marle live performance kan geven die exact op jouw wensen is toegespitst. Marle legt op geheel eigen wijze haar gevoel en liefde in ieder nummer en weet elke song uniek en persoonlijk te maken.

Marle Thomson boeken

Wil je dit grote muzikale talent inhuren voor een bruiloft, akoestisch optreden of andersoortig evenement? Neem contact met ons op om Marle Thomson direct te boeken of voor meer informatie en beschikbaarheid!

Te boeken als

  • Zangeressen
  • Solisten
  • Akoestisch Duo
  • Akoestisch Trio
  • Akoestisch Kwartet

Begeleiding mogelijk van

  • Akoestisch gitaar
  • Percussie
  • Pianist
  • (Contra-)bassist
  • Grotere bandformatie

Prijs

van € 650 - € 850


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl