Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Hoe voorkom ik een saai personeelsfeest?

Niet elk personeelsfeest is een doorslaand succes. Vooraf zijn de bedoelingen vaak nog goed en heeft iedereen er zin in. Maar helaas lijkt de avond zelf eerder op een doorsnee pauze op kantoor dan het knallende feest dat je jezelf had voorgesteld… Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige manieren om dit scenario te voorkomen:

Kies de juiste locatie

Associatie is een krachtig wapen van het brein. Waar associeer jij het kantoor van je werkgever mee? Juist, met werken. Het is daarom een minder goed idee om op deze locatie een knalfeest te houden. Het systeemplafond en de kille inrichting stralen nu eenmaal weinig uit.

Beter kies je een locatie die meer is ingericht op muziek en gezelligheid. Denk aan een professionele eventlocatie, een kroeg die je kunt afhuren of het huis van een collega. Hoe dan ook moet er genoeg ruimte zijn om te staan, lopen en dansen.

Zorg voor een sfeervolle aankleding

Heeft je personeelsfeest een thema? Dan is het wel zo prettig als de locatie hier op aansluit. Dat kan enerzijds door de uitstraling van het gebouw, maar anderzijds door de aankleding. Met wat simpele decoratie kun jij de feestlocatie al van een compleet andere sfeer voorzien.

Belangrijk is ook om met de inrichting van de locatie gezelligheid te stimuleren. Zet dus niet teveel stoelen neer, maar zorg liever voor voldoende stamtafels en een grote dansvloer. Je wilt immers niet dat jouw personeelsfeest een saai theekransje wordt, maar een spetterend event waar collega’s nog jaren over napraten!

Benut de kracht van live muziek

Leuk hoor, Radio 538 op de achtergrond terwijl iedereen gezellig met elkaar zit te praten. Maar laten we eerlijk zijn: op deze manier gaan de voetjes niet zo snel van de vloer. Daar is méér voor nodig, zoals geweldige muziek, een fantastische performance en een leadzanger of -zangeres die het publiek volledig inpakt en enthousiast aanmoedigt.

Er is simpelweg niets dat zó’n groot verschil maakt voor je personeelsfeest als live muziek. Het brengt direct sfeer en gezelligheid, geeft mensen stof tot praten en zorgt ervoor dat zelfs de oudste kantoormedewerkers weer staan te swingen als in hun jongste jaren. Het is een unieke beleving die jij je personeel als werkgever kunt schenken.

Selecteer de juiste artiesten

Met een mooie locatie, sfeervolle inrichting en live muziek ben je er nog niet. Want wat als je voor een groep van overwegend 50+ personeel een DJ inhuurt die pompende elektronische beats uit zijn draaitafel tovert? Dat is nu net niet de muzikale stijl waar deze groep op zit te wachten.

Belangrijk is daarom dat je artiesten kiest die de juiste snaar bij het publiek weten te raken. Ook als jouw personeelsbestand erg gevarieerd is in leeftijd en muzikale smaak. Gelukkig heeft LoveSound voor elke wens een muzikale oplossing.

Via ons boek je de meest uiteenlopende artiesten met een surplus aan talent, muzikale scholing en podiumervaring. Van zangeressen tot coverbands en van jazz trio’s tot DJ Live Acts. Wedden dat jouw eerstvolgende personeelsfeest niet saai wordt?

Als je wel een beetje keuzehulp kunt gebruiken, laat je dan op maat adviseren door de behulpzame medewerkers van LoveSound. Indien gewenst verzorgen wij ook het licht, geluid en podium voor jouw personeelsfeest. Bel ons op +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl