Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Hoe boek ik een bekende artiest?

Je hebt er altijd van gedroomd: Trijntje Oosterhuis die optreedt op jouw bruiloft. In de loop der jaren is deze droom helaas geleidelijk vervaagd. Want zo’n bekende artiest boeken, dat is toch alleen weggelegd voor grote merken en bekende personen?

Gelukkig kunnen wij je geruststellen: ook voor jou is het wel degelijk haalbaar om grote artiesten zoals Trijntje in te huren. Via LoveSound doe je dat bovendien makkelijk en snel in combinatie met een professionele band.

Hoe kies ik een band bij mijn favoriete artiest?

LoveSound is hét entertainmentbureau waar jij terecht kunt voor getalenteerde bands en muzikanten. Wat je misschien niet weet, is dat wij daarnaast gespecialiseerd zijn in gecombineerde boekingen met bekende artiesten. Dankzij onze unieke connecties bieden we jou de mogelijkheid om deze grote namen te boeken voor jouw bruiloft, privéfeest of zakelijke evenement.

Waarschijnlijk hoef je niet lang na te denken over de keuze voor jouw favoriete artiest of muzikale BN-er. Je weet immers precies van wie je fan bent. Maar welke band kies je erbij? Dat is een vraag die de specialisten van LoveSound op maat voor je kunnen beantwoorden. Wij kennen de specialismen van elke band als geen ander en weten hierdoor precies wie de ultieme combinatie vormt met jouw gedroomde artiest.

Helemaal handig is het om een allround coverband te boeken die van alle markten thuis is. Een band als Souls United is bijvoorbeeld een echte begeleidingsband die niet alleen als coverband kan optreden, maar ook jouw favoriete artiest moeiteloos kan begeleiden. Zo sla je twee vliegen in één klap en geniet je gedurende je event of bruiloft continu van livemuziek. Met als absoluut muzikaal hoogtepunt het optreden van de door jou ingehuurde ster!

Jouw artiest als ambtenaar op je huwelijksceremonie?!

Een gecombineerde boeking via LoveSound (professionele band + jouw favoriete artiest) is mogelijk voor uiteenlopende soorten events. Vermeldenswaardig in dit kader zijn natuurlijk bruiloften, die als een van de mooiste dagen in het leven van het bruidspaar een onvergetelijke muzikale omlijsting verdienen. Logisch dus dat je alles uit de kast trekt om jouw gedroomde artiest hiervoor te strikken.

Maar wist je dat de artiest in enkele gevallen méér kan doen dan optreden alleen? Sommige artiesten kunnen zelfs als ambtenaar fungeren tijdens de huwelijksceremonie (denk bijvoorbeeld aan Xander de Buisonjé). Je hoeft het ons bij LoveSound alleen maar te vragen en wij gaan kijken of jouw wens mogelijk is.

Van Trijntje Oosterhuis tot Xander de Buisonjé en van Glennis Grace tot Waylon; via Lovesound is de kans levensgroot dat je jouw lievelingsartiest kunt boeken voor je bruiloft of (bedrijfs)feest. Natuurlijk is de agenda van deze populaire BN-ers snel volgeboekt, dus wacht niet langer: bel ons direct op +31 36 234 00 44 of mail vrijblijvend over je boeking naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl