Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Band boeken of huren

Altijd al gedroomd van muziek van gelouterde artiesten of jouw bruiloft of evenement? Een band boeken of huren via LoveSound maakt van deze lang gekoesterde droom werkelijkheid. Wij bieden je de keuze uit een breed aanbod bands, die verschillende muziekstijlen vertegenwoordigen en tijdens elk denkbaar feest een spetterend optreden verzorgen.

Als je kiest voor de artiesten van LoveSound, ben je verzekerd van kwaliteit en een vooraf doorgesproken programma dat strikt wordt nageleefd. Een band boeken of huren heeft immers alleen zin als het daadwerkelijk meerwaarde biedt voor je evenement. Als gerenommeerd entertainmentbureau kunnen wij deze meerwaarde als geen ander voor je creëren.

Wat is de prijs om een band te huren?

Bij het boeken of huren van een band denk je wellicht al snel aan torenhoge tarieven. Toch valt de prijs bij LoveSound over het algemeen erg mee. Ons artiestenbureau onderscheidt zich met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding die je veel waar voor je geld biedt. Niet voor niets komen tal van tevreden klanten regelmatig bij ons terug.

Het prijsvoordeel loopt nog verder op als je ons niet alleen de artiesten, maar ook de bijbehorende licht- en geluidsshow laat verzorgen. Wij ontzorgen je in dat geval compleet en verzekeren je van een professionele show die tot in de puntjes is verzorgd. Dit is dan ook de ultieme manier om een onuitwisbare indruk achter te laten op je publiek.

Artiesten boeken voor bruiloft

Een band van LoveSound kun je boeken of huren voor uiteenlopende evenementen. Als trouwspecialist zijn wij regelmatig aanwezig op bruiloften, maar ook hebben we jarenlange ervaring met optredens op feestelijke evenementen. Hierdoor weten wij inmiddels dat elk type evenement vraagt om een andere invulling en muzikale benadering.

Wil je bijvoorbeeld een coverband boeken of huren voor je huwelijksdag? Bij een bruiloft is het van groot belang dat de artiesten van meerdere markten thuis zijn. Zo moeten zij gevoelige nummers ten gehore kunnen brengen tijdens de huwelijksceremonie, maar de dag ook knallend kunnen besluiten met een waanzinnige liveshow.

Neem vrijblijvend contact op >>

Band huren of boeken voor verjaardag

Ook voor evenementen geldt dat het ingehuurde bandje moet passen bij het publiek en het overkoepelende thema. Voor een verjaardagsfeest in je achtertuin wil je misschien een band huren of boeken die gezellige achtergrondmuziek verzorgt, terwijl je tijdens een grootschalig personeelsfeest in een evenementenhal een groots opgezette entertainmentshow wenst.

Ben jij er nog niet helemaal over uit welk type band je wilt boeken of huren? Artiestenbureau LoveSound helpt je graag bij je keuze. Op basis van onze langjarige ervaring creëren wij een ideale match tussen jou en onze artiesten. Regel de boeking direct via +31 613 592 848 of stuur een mail naar info@love-sound.nl.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl