Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Grote band op je bruiloft: het kan weer!

Heb jij altijd al gedroomd van een grote band op je huwelijksdag? Sinds 1 juli zijn bruiloften toegestaan met maximaal 100 personen exclusief personeel. Dit betekent dat de grootte van de band niet meer uitmaakt en dat jij jouw droom óók met een 1,5 meter bruiloft kunt realiseren. Hieronder noemen we 4 grote bands die deze prachtige dag fantastisch muzikaal kunnen omlijsten:

1). Boomerang

Deze bandnaam zie je vaker terugkomen in onze inspiratieblogs en dat heeft een goede reden: de populariteit bij bruidsparen is ongekend! Boomerang ontwikkelt zich in rap tempo tot een van ’s lands meest geboekte bruiloftsbands en biedt een spectaculaire mix van muzikaliteit en visuele pracht. De zes veelzijdige performers plus bij te boeken special FX-pakketten zorgen voor een waanzinnige feestbeleving die (juist ook) in deze tijd zijn weerga niet kent! Met de veelbelovende slogan ‘Throw the best party of your life’ weten de creatieve bandleden de grote verwachtingen van bruidsparen en hun gasten tot nu toe altijd waar te maken. Boomerang is een echte aanrader die je bij LoveSound kunt boeken vanaf € 3.995.

2). DJ Live Act FloorJaxx

Twijfel je tussen een DJ of een band op de bruiloft? Wij hebben het antwoord! De DJ Live Act FloorJaxx. Met FloorJaxx weet je zeker dat iedereen zich op de dansvloer begeeft. De allround muzikanten hebben een hemelsbreed repertoire en spelen on the spot in op de wens van de gasten. De DJ speelt non-stop en de live muzikanten spelen verschillende sets. Door vocalisten, een saxofonist, gitarist, percussionist, violist en/of een trompettist aan het geheel toe te voegen heb je het beste van beide werelden, een DJ Act die aanvoelt als een grote feestband. FloorJaxx staat garant voor een onvergetelijk feest en is exclusief bij LoveSound te boeken vanaf € 1.095.

3). Band of Gents

De naam zegt het al, alleen maar mannen. Met Band of Gents staan er 5 mannelijke topmuzikanten op 1 podium en maken er één groot feest van. Met hun muziek, energie en verschijning zorgen zij voor dat eeuwige zomergevoel dat niemand los wilt laten. Wil je dansen tot in de late uurtjes op de leukste hits en klassiekers, neem dan snel even contact met ons op. Want deze band is dan de perfecte match. Band of Gents is exclusief bij LoveSound te boeken vanaf € 2.195, en voor wie dat leuk vindt, kan er altijd nog een zangeres bijgeboekt worden!

4). Souls United

Funky, Soulfull en een overdosis energie. Met Souls United heb je een onvergetelijke avond. Deze band bestaat in de basis uit 7 top muzikanten, maar is uit te breiden naar een grotere formatie en als kers op de taart zijn er special vocal guests bij te boeken. Denk bijvoorbeeld aan niemand minder dan Waylon, Shirma Rouse, Maan of Trijntje Oosterhuis. Wie wil dat nou niet op zijn feest?! Iedere show van deze band is uniek en naar wens ook totaal op maat te maken. Is uw interesse gewekt? Kijk dan snel even bij ons op de site. Souls United is een echte aanrader die je bij LoveSound kunt boeken vanaf € 4.995.

Heb je een vraag over een van deze bands of wil je direct jouw boeking plaatsen? Laat het weten via +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl