Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Een bruiloft DJ boeken: waar moet ik op letten?

Je bent eruit: je wilt jouw bruiloft op spectaculaire wijze afsluiten. Dat betekent een groots avondfeest waarvan muziek en dansen de hoofdingrediënten zijn. En wie kan dit spreekwoordelijke gerecht nu beter serveren dan een bruiloft DJ? Om de juiste DJ te boeken, moet je wel rekening houden met de volgende 5 criteria:

Muzikale stijl

Een goede bruiloft DJ is van alle markten thuis. Natuurlijk heeft elke DJ wel zijn eigen specialisme. Op de website van LoveSound lees je van elke DJ de achtergrond en muzikale stijl. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden bij het plaatsen van je boeking. Geef jij tijdens je feest de voorkeur aan klassiekers uit de 90’s of wil je de laatste hits horen uit de moderne Top 40? Ook is het belangrijk de muzikale stijl af te stemmen op de smaak van je gasten. Zo weet je zeker dat de voetjes van de vloer gaan en dat de door jouw geboekte DJ een schot in de roos blijkt.

Ervaring

We kunnen er lang of kort over zijn: ervaring speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van een DJ. DJ’en is een ervaringsvak en ondanks de jonge leeftijd van menig DJ, beschikt hij of zij vaak al over jarenlange ervaring met het draaien op uiteenlopende evenementen en locaties. Hoe je een DJ met de juiste ervaring boekt? Simpelweg door je boeking via LoveSound te plaatsen! Niet alleen selecteren wij al onze artiesten op het juiste ervaringsniveau, maar ook lees je in de artiestenomschrijving welke muzikale wapenfeiten de artiest al op zijn naam heeft. Zo weet je altijd precies wie je boekt.

Prijs

Hoewel je het kostenaspect niet leidend wilt laten zijn tijdens een memorabele dag als je bruiloft, kun je dit natuurlijk niet volledig negeren. Een bruiloft DJ hoeft weliswaar niet goedkoop te zijn, maar moet wel goede kwaliteit bieden voor de prijs die je ervoor betaalt. Ook wil je vooraf duidelijkheid hebben over de kosten en niet achteraf voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daarom vermelden we bij LoveSound de vanaf-prijs voor al onze artiesten en hebben we op verzoek een prijslijst voor een totaalprijs inclusief apparatuur en techniek en alle opties die je zou kunnen kiezen. Heb je specifieke wensen die er niet tussen staan, bijvoorbeeld voor special effects of andere leuk ideeën? Op basis van jouw wensen en behoeften maken we vervolgens een offerte op maat.

Betrouwbaarheid

Als een van de mooiste dagen in je leven moet je trouwdag natuurlijk op rolletjes verlopen. Niets betekent een grotere domper op de feestvreugde dan een bruiloft DJ die voor het avondfeest niet op tijd komt opdagen. Dat is waarom je niet in zee gaat met een als DJ bijklussende student, maar met een professioneel entertainmentbureau als LoveSound. Wij komen gemaakte afspraken altijd keurig na en zorgen ervoor dat de geboekte DJ netjes op tijd (en in de juiste outfit;)) op jouw bruiloft verschijnt.

Bekijk hier een aantal van onze DJ’s >> 

Beoordelingen

Heb jij een bruiloft DJ ontdekt die je helemaal het einde lijkt? Boek dan niet halsoverkop, maar controleer ook even wat anderen ervan vinden. Op internet zijn veel reviews van DJ’s te vinden en ook op de artiestenpagina’s van LoveSound vind je geregeld een klantenbeoordeling terug. Heeft de door jou gewenste bruiloft DJ meerdere lovende reviews? Dan kun je er van op aan dat het wel goed zit! Ook kun je bij LoveSound altijd vrijblijvend terecht met je vragen over een bepaalde artiest – wij informeren je op eerlijke en transparante wijze. Meer weten? Bel naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl