Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ percussie

Organiseer je binnenkort een feest waarmee je flink indruk wilt maken op alle aanwezigen? Trakteer ze dan op een geweldige muzikale show! Voor bruiloften en bedrijfsfeesten is het boeken van een DJ bijvoorbeeld erg populair, maar ook muzikanten voor percussie doen het altijd goed op dit soort gelegenheden.

Bij LoveSound hebben we daarom een origineel concept ontwikkeld, waarbij je deze beide artiesten met elkaar kunt combineren. Het resultaat is een spectaculaire liveshow vol swingende ritmes en elektronische beats. Inmiddels boeken onze klanten steeds vaker een DJ met percussie en begint dit unieke muzikale format een grote vlucht te nemen.

DJ met percussie inhuren

Een groot voordeel van het inhuren van een DJ met percussie is het relatief bescheiden kostenplaatje. Gezamenlijk weten een diskjockey en percussionist namelijk een waanzinnig optreden neer te zetten, waar je normaal gesproken een complete akoestische band voor nodig hebt. Een band is natuurlijk ook een prima optie, maar valt over het algemeen wel duurder uit.

Bovendien kunnen we bij LoveSound een diskjockey en drummer voor je uitzoeken die exact aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij niet alleen aan je muzikale voorkeuren, maar ook aan het beschikbare budget en de samenwerking tussen beide artiesten. Wij helpen je graag bij het maken van de optimale keuze.

Neem contact op >>

Ultieme feestmuziek voor bruiloft of evenement

Zowel voor een bruiloft als een zakelijk evenement is een DJ met percussie een waardevolle toevoeging. De diskjockey kan bijvoorbeeld sfeervolle achtergrondmuziek verzorgen tijdens het diner of de receptie, terwijl de drummer op elk ander gewenst moment een weergaloze show verzorgt. Samen kunnen ze de dag afsluiten met een fenomenaal gezamenlijk optreden.

Ook voor een zakelijk evenement zoals een bedrijfsborrel of personeelsfeest is deze combinatie van artiesten bij uitstek geschikt. Indien gewenst verzorgt LoveSound ook de podiumaankleding, het licht en het geluid, zodat je verzekerd bent van een waar audiovisueel spektakel met de nodige muzikale veelzijdigheid.

DJ en percussie: onverslaanbare combinatie

Een DJ met percussie is voor veel feesten simpelweg een onverslaanbare combinatie. Dat geldt met name als je streeft naar een groots en meeslepend spektakel. Voor een bescheiden privéfeest of een romantisch ceremonieel moment tijdens de trouwdag is een zangeres met piano wellicht een betere optie.

Is een swingende en opzwepende muzikale show precies waar je naar op zoek bent? Twijfel dan niet langer en boek een DJ en percussie op voordelige wijze via LoveSound. Geef je wensen aan ons door en je ontvangt snel een concurrerende offerte op maat. Kom meer te weten via +31 613 592 848 of mail naar info@love-sound.nl.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl