Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ en saxofonist boeken

Weet je nog niet welke muzikanten jij wilt inhuren voor je huwelijk of evenement? Een DJ en saxofonist boeken staat garant voor een optreden waar de energie vanaf spat! Bij LoveSound zijn we gespecialiseerd in deze combinatie van artiesten, waarmee wij al menig bruiloft en feest tot een groot succes hebben gemaakt.

De kenmerkende sound van een saxofoon en de catchy tunes van een diskjockey vormen namelijk een unieke combinatie. Het leuke is dat een DJ en saxofonist beide vaak dezelfde hits kunnen spelen. Hierdoor ontstaat er een creatieve muzikale samenwerking waarbij het plezier al snel overslaat op het publiek. Een swingend optreden is gegarandeerd!

DJ en saxofonist huren: wat zijn de kosten?

Bij artiestenbureau LoveSound werken we alleen met de beste diskjockeys en saxofonisten. Toch zijn we in staat de kosten voor onze entertainmentdiensten relatief laag te houden. Met name wanneer je ervoor kiest meerdere muzikanten zoals een DJ en saxofonist samen te boeken, kunnen we je een interessante combinatieaanbieding doen.

Bij onze offertes zijn zaken zoals podiumaankleding, geluid en licht over het algemeen standaard inbegrepen. Hierdoor heb je niet alleen geen omkijken naar de organisatorische kant van het optreden, maar bespaar je ook nog eens flink wat kosten. Bij LoveSound ontzorgen we je compleet, zodat jij onbezorgd kunt genieten van een feest dat je nog lang zal bijblijven.

De beste artiesten boeken voor je huwelijk

Het kiezen van de juiste huwelijksmuziek is altijd een lastige aangelegenheid. Er komen vaak zoveel genodigden, dat het een vrijwel onmogelijke opgave lijkt om iedereen tevreden te stellen. Gelukkig vormt dit geen enkel probleem als je met een professionele partij zoals LoveSound in zee gaat. Onze artiesten weten namelijk exact hoe ze een gevarieerd publiek aanspreken.

Een DJ en saxofonist boeken is in dit opzicht een slimme keuze. Beide artiesten beschikken over andere vaardigheden, waardoor ze elkaar uitstekend aanvullen. Een DJ live act verzekert je bijvoorbeeld van een knallende performance, terwijl een solo-optreden van een saxofonist vaak een romantischer karakter heeft.

Vraag naar de mogelijkheden >>

Saxofonist en DJ boeken voor feest

Ook is het natuurlijk mogelijk deze artiesten te boeken voor een andere gelegenheid dan een huwelijk. LoveSound heeft als professioneel entertainmentbureau ervaring met uiteenlopende evenementen, van bescheiden privéfeesten tot grootschalige festiviteiten. Voor elk feest kun je dan ook bij ons terecht.

Zelfs als je al weet dat je een DJ en saxofonist wilt boeken voor je feest, is het nog de vraag welke van onze artiesten je precies kiest. De specialisten van LoveSound brengen graag jouw wensen in kaart om je op maat te kunnen adviseren. Neem voor vrijblijvend advies direct contact op via info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl