Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Deze 5 dingen maken Brenda’s Trouwlied op Maat uniek

Er zijn vele redenen om een trouwlied op maat te boeken. Het delen van jullie persoonlijke verhaal in een origineel en emotioneel lied geeft alle aanwezigen een uniek inkijkje in jullie liefde. De hoog aangeschreven zangeres Brenda is bij LoveSound dé specialiste in het Trouwlied op Maat en verzorgt naast het schrijven ervan ook de onvergetelijke live uitvoering tijdens de huwelijksceremonie.

Twijfel je nog of en door welke artiest jij een maatwerk huwelijkssong wilt laten schrijven? Hieronder noemen we 5 dingen die het Trouwlied op Maat van Brenda uniek maken:

1). Jullie worden betrokken bij het creatieve proces

Voor het schrijven én vertolken van een fantastisch nummer is inspiratie nodig. Deze inspiratie halen we bij LoveSound uit een informeel kennismakingsgesprek, waarin we jullie het hemd van het lijf vragen over jullie liefde voor elkaar, speciale herinneringen en hilarische anekdotes.

Daarnaast verzoeken we jullie om een vragenlijst over elkaar in te vullen. Dit alles bij elkaar geeft singer-songwriter Brenda meer dan genoeg inzichten om enthousiast mee aan de slag te gaan. Het resultaat is een nummer waarin zowel de bruiloftsgasten als jullie jezelf helemaal herkennen!

2). Jullie trouwlied is gegarandeerd uniek

Helaas krijgt niet elk bruidspaar op de huwelijksdag de muziek die het verdient. Sommige singer-songwriters maken voor een trouwlied ‘op maat’ namelijk gebruik van muziek of tekst die al eens eerder is gebruikt. In dat geval voelt het eindresultaat natuurlijk een stuk minder persoonlijk aan.

Bij LoveSound garanderen we dat jullie Trouwlied op Maat altijd 100% uniek is en speciaal voor jullie is geschreven. Brenda werkt met veel zorg en passie aan jullie persoonlijke song en doet hierbij geen enkele concessie aan de kwaliteit of originaliteit.

3). Alles is mogelijk

Brenda is een geschoold en zeer gerenommeerd zangeres die bekend is van onder meer radio en theater en die veelvuldig samenwerkt met bekende artiesten. Als er iemand is die al jullie muzikale wensen tot in de puntjes kan verwezenlijken, is zij het dus wel!

De mogelijkheden voor het Trouwlied op Maat zijn dan ook eindeloos. Er geldt geen limiet voor de lengte van jullie lied en ook de stijl kiest Brenda volledig in overleg. Elk liefdesverhaal is immers anders en dat geldt wat ons betreft daarmee ook voor elke gepersonaliseerde huwelijkssong.

Tip: Jullie unieke trouwlied kan niet alleen tijdens de huwelijksceremonie, maar ook bij receptie of openingsdans worden voorgedragen. The sky is the limit!

4). Uitgevoerd door een fantastische artieste

Brenda schrijft al jarenlang met veel liefde en voldoening songs op maat voor bruidsparen. Niet alleen het lied zelf, maar ook de live uitvoering is van een waanzinnige kwaliteit. Met haar veelzijdige en geweldige stem maakt deze ervaren zangeres een onuitwisbare indruk tijdens elke ceremonie.

Extra speciaal is dat Brenda niet alleen fantastisch zingt, maar zichzelf hierbij ook begeleidt op een romantische mini-vleugel. Dit geeft het optreden een intiem en persoonlijk karakter en staat garant voor een bijzondere herinnering die jullie beiden nooit zullen vergeten.

5). Ontvang een professionele studio-opname

Hoe leuk is het om dit unieke moment tijdens jullie bruiloft later nog meermaals samen te herleven? Speciaal hiervoor verzorgt zangeres Brenda een professionele studio-opname van jullie Trouwlied op Maat, zodat jullie het later altijd en overal kunnen terugluisteren.

Natuurlijk bepalen jullie helemaal zelf wat jullie met de opname doen. Veel bruidsparen gebruiken deze bijvoorbeeld ook voor een trouwfilm of videoreportage van het huwelijksfeest. Hebben jullie op dit vlak speciale wensen? Laat het Brenda dan vooraf weten, zodat ze hiermee rekening kan houden!

Nieuwsgierig geworden naar het Trouwlied op Maat of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van LoveSound. Bel ons nu op 036 234 00 44 of stuur ons je vraag via info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl