Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Tip! Trouwlied op Maat

Een bijzondere en unieke invulling voor jullie ceremonie.

Het allermooiste is natuurlijk als jullie trouwdag echt weerspiegelt wie jullie zijn. Dat die ene bijzondere dag en haar invulling, past bij jullie karakters en persoon. Maar vooral dat het laat zien wat jullie voor elkaar betekenen. Muziek is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel in het leven, het onderstreept gevoel en sfeer. Op de trouwdag mag dit dan dus eigenlijk niet ontbreken.

IMG_7634-400x400Maar het kan nog persoonlijker; met een eigen lied. Een sfeervol lied passend bij jullie muzieksmaak, welke vertelt over hoe jullie elkaar leerden kennen, wat jullie samen hebben meegemaakt en wat jullie dromen zijn voor de toekomst.

Stel je voor dat dit lied voor jullie wordt gespeeld en gezongen tijdens de ceremonie achter een prachtige mini-vleugel. Een uniek en emotioneel moment. De manier om jullie gasten nog meer inzicht te gegeven in het hoe, wat en waarom van jullie liefde! Brenda Bee van Trouwlied Op Maat is songwriter en zangeres en stelt het als haar doel om dat perfecte passende liedje voor jullie te schrijven!

Meer informatie over Trouwlied op Maat

Alles gaat zo snel voorbij op zo’n dag dat je natuurlijk nog lang wilt kunnen nagenieten, met foto’s of misschien ook met een dvd. Brenda maakt ook een prachtige, professionele opname van jullie lied zodat jullie deze nog vaak op kunnen zetten om samen de mooie dag nog een beetje te kunnen herbeleven. Zijn jullie benieuwd? Brenda maakt graag vrijblijvend met jullie kennis om te kijken of ze zoiets moois voor jullie kan maken!

trouwlied-op-maat-800x450

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl