Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

De 3 beste bands voor je BBQ of buitenfeest

Nu de zomer officieel alweer voorbij is, lopen ook de warme en zonnige dagen op hun einde. Wil je dit jaar nog één keer optimaal genieten van een gezellige groepsbarbecue of buitenfeest? Boek er dan de live muziek van een fantastische band of DJ act bij voor een onvergetelijke middag en avond! Dit zijn 3 bands en acts die jouw barbecue of buitenfeest een geweldige boost geven:

Zwoele zomeravonden met Birds of Paradeyes

Officieel mag het dan geen zomer meer zijn, toch ervaar je 100% het authentieke zomergevoel als Birds of Paradeyes je met hun zwoele klanken meevoeren naar paradijselijke oorden. Dit gelouterde duo, bestaande uit de hoog aangeschreven zangeressen Brenda Bee en Floor Hansen, vult elkaar naadloos aan en staat garant voor een hoogwaardige omlijsting van je barbecue of buitenevent.

De stijl van Birds of Paradeyes laat zich het beste omschrijven als een mix van heerlijke DJ Ibiza lounge tracks en smaakvolle pianoklanken. Met akoestische interpretaties binnen muzikale stijlen zoals jazz, pop en soul, weten deze paradijsvogels je van begin af aan te betoveren met prachtige klanken en een dito presentatie. Een absolute aanrader als je je feest een exclusief tintje wilt geven!

Energie en muzikaliteit met Brenda Bee & The Boys

Brenda Bee is niet alleen te bewonderen met Birds of Paradeyes, maar heeft ook haar eigen band met de toepasselijke naam Brenda Bee & The Boys. Het resultaat is een aanstekelijke combinatie van de veelzijdige stem van Brenda en de muzikale begeleiding van ervaren muzikanten uit de top van de Nederlandse muziekscene.

Brenda Bee & The Boys geeft een verrassende draai aan de beste hits van vroeger en nu en is daarmee zeker geen doorsnee coverband. Van rock tot pop en van disco tot dance; het brede repertoire van deze topband verzekert je van een barbecue of buitenfeest met een rustig begin, waarna de groovy muziek in de late uurtjes zelfs de meest roestige heupen in beweging brengt!

Festivalsfeer met Wild Oaks

Welke muziekstijl is nu beter geschikt voor een barbecue dan good old country? De culinaire stroming en muziekstijl delen dezelfde Amerikaanse wortels en laten zich daarmee perfect verenigen op een zwoele nazomermiddag en -avond. Wild Oaks is dé countryband die niet alleen jouw barbecue, maar ook je borrel of festivalbruiloft van een sfeervolle muzikale noot voorziet.

Het leuke aan Wild Oaks is dat niet alleen countrymuziek tot het uitgebreide repertoire behoort. Met evenveel gemak en plezier spelen deze breed onderlegde muzikanten herkenbare popsongs en de laatste hits in een unieke feelgood stijl die je direct vrolijk maakt. Deze band is in meerdere samenstellingen te boeken en zorgt voor die echte festivalsfeer tijdens jouw barbecue of buitenfeest.

Meer weten?

Wil jij een van de bovengenoemde bands of acts boeken voor je barbecue, tuinfeest of borrel? Wees er dan snel bij om je plekje te reserveren zolang het weer en de artiestenagenda het toelaten! Hulp nodig bij het kiezen van een andere band? Mail ons dan op info@love-sound.nl of bel naar +31 36 234 00 44. Je ontvangt van ons geheel vrijblijvend een advies op maat.

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl