Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

6 leuke festival bands

Van een festival tot een festivalbruiloft en van een gezellige personeelsborrel tot een spetterend bedrijfsfeest; tijdens sommige gelegenheden ben je op zoek naar een authentieke festivalsfeer. Niets roept deze sfeer sneller op dan de juiste live muziek. Laat je inspireren door de volgende 6 leuke bands die jouw feest of evenement ook in deze tijd een groot succes maken:

Band of Gents (vanaf € 1.995)

De naam zegt het al: deze band bestaat uit muzikale en stijlvolle heren die niet misstaan op jouw festival. Het repertoire is breed, maar vooral vrolijke zomerhits beheersen deze gentlemen tot in de vingertoppen. Of je nu achterovergeleund wilt zonnebaden of compleet uit je dak wilt gaan; de Band of Gents bezorgt jou en je gasten een legendarisch feest waarover nog lang wordt nagepraat.

Harlem in June (vanaf € 650)

Wil je een klein festival bandje boeken dat elke gelegenheid muzikaal weet te omranden? Dan moet je absoluut bij Harlem in June zijn. Zangeres Camilla en gitarist Bas zijn van alle muzikale markten thuis en brengen met evenveel gevoel kleine akoestische liedjes als spectaculaire meezingers en live 90’s dance medleys. Ook te boeken als onderdeel van de bekende DJ Live Act FloorJaxx.

Gina & The Gentlemen (vanaf € 1.595)

Bestaande uit leading lady Gina en een toetsenist, saxofonist en contrabassist weet dit akoestische kwartet het publiek elke keer te verrassen met een spetterende performance. Het repertoire is enorm; van popsongs tot easy listening en van een aanstekelijke beat tot jazz met akoestisch randje. Gina & The Gentlemen zijn ook te boeken met drummer als echte feestband voor op je festival.

Wild Oaks (prijs op aanvraag)

Ben je op zoek naar die echte ongedwongen en gezellige festivalsfeer? Wild Oaks ademt gezelligheid en speelt heerlijke liedjes overgoten met een herkenbare countrysaus waar iedereen gegarandeerd vrolijk van wordt. Je kunt deze band geheel naar eigen wens samenstellen; de mogelijkheden in formaat en muziekstijlen zijn eindeloos!

Brenda Bee & The Boys (vanaf € 1.645)

De beste hits van toen en nu, gebracht door een geweldige zangeres en dito muzikanten. Samen met drie boys voor de instrumentale begeleiding, steelt frontvrouw Brenda Bee de show met energieke optredens en een indrukwekkende sound. Brenda Bee & The Boys is zeker geen doorsnee coverband, maar brengt op jouw festival een tijdloos toprepertoire verpakt in een authentieke stijl.

Greenfield (vanaf € 1.295)

Zelden zie je een akoestisch trio dat beter op elkaar is ingespeeld. Met prachtige meerstemmige zang en een geheel eigen stijl, weet Greenfield altijd die kenmerkende gezellige sfeer neer te zetten die het zo goed doet op feestjes en festivals. Het brede repertoire van de band varieert van welbekende hits en klassiekers tot verrassende zelfgeschreven nummers die iedereen aanspreken.

Wil jij een van deze bands boeken om jouw festival of kleinschalige evenement van flink wat sfeer en gezelligheid te voorzien? Informeer naar alle mogelijkheden via info@love-sound.nl of bel ons op +31 36 234 00 44.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl