Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

5x een zangeres met piano voor je bruiloft

Welk beeld zie jij voor je als je denkt aan de live muziek tijdens jouw gedroomde huwelijksceremonie? Veel mensen denken hierbij aan de intieme zang van een getalenteerd zangeres, die op sfeervolle wijze begeleid wordt op een witte vleugel. Ook jij kunt dit ideale plaatje realiseren op je bruiloft; de volgende 5 zangeressen van LoveSound zijn hiervoor absolute aanraders!

Jennifer Ewbank (boek vanaf € 1250)

Jennifer Ewbank is als zangeres gespecialiseerd in de omlijsting van huwelijksceremonies. Ze is landelijk bekend door haar vele televisieoptredens en grote muzikaliteit. Niet alleen bijzonder is haar kenmerkende engelenstem, maar ook het feit dat ze zichzelf begeleidt op haar parelwitte vleugel.

Jennifer maakt indruk met prachtige nummers met eigen repertoire, maar speelt ook met alle liefde verzoeknummers tijdens de ceremonie. Als ervaren singer-songwriter kan deze rasartieste zelfs een uniek lied op maat voor jullie schrijven en componeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maud

Maud is een zeer ervaren en geschoold zangeres die al menig ceremonie op een fantastische manier muzikaal heeft omlijst. Ze is te boeken in combinatie met een pianist, maar kan zichzelf ook op de piano begeleiden. Wedden dat er tijdens de ceremonie de nodige traantjes worden weggepinkt?

Met haar dijk van een stem en enorme veelzijdigheid is Maud ook uitstekend op andere momenten tijdens de huwelijksdag inzetbaar.  Zo kan ze de muziek tijdens het diner, de receptie of zelfs het avondfeest op geweldige wijze invullen. Informeer bij LoveSound naar de uitgebreide opties.

Brenda

Brenda is een van de populairste zangeressen bij LoveSound en dat heeft een goede reden. Deze geboren zangeres geniet landelijke bekendheid door haar vele radio- en theateroptredens en eigen songs waarmee ze een uitstekende reputatie heeft verworven in de Nederlandse muziekwereld.

Speciaal aan Brenda is dat ze niet alleen op muzikaal vlak waanzinnig veel toevoegt aan elke ceremonie, maar ook te boeken is voor het Trouwlied op Maat. Met veel liefde schrijft ze voor jullie een uniek en persoonlijk lied over jullie bijzondere liefdesverhaal en avonturen. Een grote aanrader!

Anne & Martijn

Bijzonder aan Anne & Martijn is dat ze alleen te boeken zijn als duo. Bovendien zijn ze naast muzikale partners ook nog eens romantische partners, waardoor de liefde tijdens elk optreden ervan afspat! Tijdens de ceremonie wordt zangeres Anne begeleid door Martijn op zijn stijlvolle witte of zwarte vleugel.

Een pluspunt van dit akoestische duo is dat niet alleen Anne geweldig kan zingen, maar ook Martijn een fantastische zanger is. Hierdoor zijn de muzikale mogelijkheden tijdens de ceremonie vrijwel onbegrensd en genieten het bruidspaar en de gasten van prachtige meerstemmige zang.

Gina (boek Gina vanaf duo formatie)

Zoek je een zangeres die jouw ceremonie op subtiele wijze een impuls kan geven, maar die op het avondfeest ook de voetjes van de vloer kan brengen? Gina weet de perfecte sfeer neer te zetten tijdens elk moment op jouw bruiloft en schakelt moeiteloos over van subtiel naar krachtig.

Voor de ceremonie is Gina te boeken met haar pianist met vleugel. Voor het diner of avondfeest is dit uit te breiden met percussionist en (contra)bassist tot de band Gina & the Gentlemen. Gina is ook te boeken als FloorJaxx-act in combinatie met DJ en live-muzikant zoals aan een blazer of gitarist.

Direct een zangeres met piano boeken

Wil jij een van deze 5 zangeressen boeken voor een onvergetelijke ceremonie of een ander speciaal moment tijdens jouw bruiloft? Plaats dan direct je boeking via 036 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl. Nog meer inspiratie opdoen? Neem ook dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat van onze behulpzame bruiloftsmuziekspecialisten.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl