Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Jennifer Ewbank: engelenstem voor bruiloften

In 2010 komt ze bij televisiekijkend Nederland voor het eerst in the picture als het lieve meisje met de engelenstem in talentenjacht The Voice Of Holland. Ze schopt het er tot de halve finale in een seizoen met zware concurrentie. Het blijkt het startsein voor een mooie carrière als zangeres en componist. De veelzijdige Jennifer beschikt inmiddels over jarenlange podiumervaring en is via LoveSound te boeken voor bruiloften en het schrijven van huwelijksnummers op maat.

Jennifer Ewbank boeken

Optredens over de hele wereld

Jennifer groeit op als dochter van een Britse muzikant en is al haar hele leven met muziek bezig. Vanaf jonge leeftijd speelt ze piano, zingt en componeert ze. Na haar deelname aan The Voice Of Holland volgen succesvolle singles als Line In A Song, Stars en There’s Us. Het levert haar veel fans op in Nederland en België, maar ook in landen als Japan staat de populaire zangeres regelmatig op de planken.

In haar rijke carrière vindt Jennifer de tijd om ook uitstapjes te maken naar andere professies. Zo spreekt ze met haar feeachtige stemgeluid toepasselijk de stemmen in van twee feeën in de animatiefilm Winx Club 3D: Magisch Avontuur. Ook vertolkt ze in 2013 op onvergetelijke wijze de rol van Tinkerbell in de arenashow Peter Pan – The Never Ending Story en werkt ze in hetzelfde jaar mee aan het Koningslied voor de inhuldiging van Koning Willem-Alexander.

Ontroerende performance tijdens bruiloft

Een bijzonder specialisme van Jennifer is optreden tijdens huwelijksceremonies. Vanachter haar parelwitte babyvleugel speelt en zingt ze 3 á 4 liedjes om de mooiste momenten tijdens de ceremonie op prachtige wijze te omlijsten. Met haar engelachtige stem vertaalt ze het unieke verhaal van het bruidspaar naar een emotionele song die de aanwezigen recht in het hart raakt en zonder twijfel een traantje doet wegpinken.

Veel bruidsparen boeken Jennifer omdat zij een onvergetelijk moment nog nét even specialer weet te maken. Met haar charmante verschijning, kenmerkende stemgeluid en romantische muzikale stijl is de zangeres geknipt voor de muzikale begeleiding van bruiloften. Betoverende ballads uit haar eigen repertoire doen het altijd goed, maar met evenveel liefde speelt zij verzoeknummers die voor het bruidspaar extra betekenis en lading hebben.

Nummer op maat tijdens de ceremonie

Dat Jennifer naast een begenadigd zangeres en pianiste ook een ervaren componiste is, komt tijdens de huwelijksceremonie extra goed van pas. Op verzoek speelt ze namelijk niet alleen bestaande nummers, maar schrijft ze geïnspireerd op het verhaal van het bruidspaar ook een eigen lied om de ceremonie op unieke wijze te bekronen. Deze veelzijdige singer-songwriter is werkelijk van alle markten thuis en daarom zijn de mogelijkheden bij een bruiloftboeking zeer divers.

Willen jullie ook een eigen trouwnummer waarin alles zit wat jullie als geliefden voor elkaar betekenen? Of vinden jullie Jennifer gewoonweg de perfecte zangeres voor het creëren van een romantische en intieme sfeer? Twijfel dan niet en vraag ons vrijblijvend wat er mogelijk is via +31 36 234 00 44 of info@love-sound.nl.

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl