Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke muziek past bij een verjaardag?

Is jouw geliefde, zus of beste vriendin binnenkort jarig? Dan is het ongetwijfeld een uitdaging om ook dit jaar weer een origineel cadeau te geven. Gelukkig helpt LoveSound jou daar graag een handje bij. Wij signaleren namelijk een duidelijke opkomst in het aantal boekingen van onze artiesten voor verjaardagen. Daarvoor bieden wij onder meer de volgende opties:

Een solo-optreden voor een unieke muzikale ervaring

Een muzikale verjaardag is een unieke ervaring, zeker als het een solo-optreden betreft. Is de jarige job fan van een bepaalde muziekstijl of droomt ze altijd weg bij dat ene speciale nummer? Dan regel jij via LoveSound een optreden van een artiest die deze muziekstijl – en natuurlijk dat ene nummer – tot in zijn vingertoppen beheerst.

Boek bijvoorbeeld een getalenteerde zanger die zichzelf moeiteloos begeleidt op zijn gitaar. Of kies voor een ervaren zangeres die wordt bijgestaan door een geschoold pianist. Vrijwel alles is via LoveSound mogelijk. Indien gewenst regelen wij naast de muziek ook licht, geluid en eventueel zelfs een heus podium. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je adviseren wat de beste keuze is.

Gezellige achtergrondmuziek tijdens het verjaardagsfeest

Is een luistersessie tijdens het verjaardagsfeest niet zozeer de bedoeling? Dan kun je ook kiezen voor wat laagdrempeliger muzikaal entertainment. Bij LoveSound vind je de beste artiesten voor achtergrondmuziek in een breed scala van muzikale stijlen. Ideaal om het feest van de nodige sfeer te voorzien en ondertussen op normale toon met elkaar te kunnen praten.

Een muziekstijl die zich hiervoor uitstekend leent – zowel op verjaardagen als bedrijfsfeesten– is jazz. Huur bijvoorbeeld een jazz duo of trio voor een rustige en stijlvolle omlijsting van jouw verjaardagsfeest. Een uitstekend alternatief is een harpiste, of – voor een nóg klassiekere uitstraling – een voltallig strijkersensemble. De keuze is volledig aan jou.

Feestmuziek voor een party tot in de late uurtjes

Mag de nadruk in het woord verjaardagsfeestwat jou betreft vooral op het woord feestliggen? Dan zijn er bij LoveSound nog diverse andere interessante muzikale opties. Erg trendy is natuurlijk een DJ, die met zijn apparatuur relatief weinig ruimte inneemt en een woonkamer tijdens een verjaardagsfeest desondanks omtovert tot een heuse feestzaal.

Draait het feestvarken niet echt warm voor elektronische beats? Dan is een professionele band een keuze waarmee je niet alleen de jarige, maar ongetwijfeld ook alle andere aanwezigen tevreden stelt. Twijfel je nog over de beste artiesten? Laat je dan op maat adviseren door onze specialisten. Bel naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl voor een muzikale verjaardag.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl