Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke bruiloftband moet ik kiezen?

Een bruiloft hoort een feestje te zijn. Daarom is het inhuren van een multi-inzetbare band een goed idee. Voor een romantische ceremonie, een sfeervolle receptie en een bruisend avondfeest. Maar welke bruiloftband is geschikt voor jou? Wij adviseren je in elk geval deze 3 factoren mee te nemen in je overweging:

Het repertoire van de bruiloftband

Muziek kent een diversiteit van stromingen en een goede bruiloftband is van vele markten thuis. Toch heeft elke band zijn eigen specialisme. Daar waar de een bijvoorbeeld uitblinkt in laidback pop en soul, kenmerkt de ander zich door het allerbeste meezingrepertoire van Nederlandse bodem. Het is belangrijk hiermee rekening te houden bij het uitkiezen van een band.

Het draait hierbij trouwens niet alleen om je eigen muzieksmaak. Ook je gasten gun je natuurlijk een dag met een onvergetelijke muzikale omlijsting. En wat te denken van het verschil in podiumpresentatie? Ga je voor sfeervolle achtergrondmuziek of een spectaculaire lichtshow? Bedenk vooraf goed wat je wensen zijn of laat je op maat adviseren door LoveSound.

De stem van de leadzanger(es)

Wat is U2 zonder Bono of Coldplay zonder Chris Martin? Het is bijna niet voor te stellen. De rol van een leadzanger of leadzangeres kan het succes van een band maken of breken. Een coverband voor je bruiloft vormt hierop geen uitzondering. De stem en uitstraling van de frontman of -vrouw zijn dan ook zeer bepalend voor jouw indruk.

Op de website van LoveSound vind je daarom foto’s en video’s bij veel van onze bands en artiesten. Ook op ons YouTube-kanaal plaatsen wij regelmatig nieuwe filmpjes. Elke video is representatief voor het soort optreden dat jij op je bruiloft kunt verwachten, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen zijn aanpassingen natuurlijk mogelijk.

De podiumervaring van de band

Ben jij een muziekliefhebber die graag jong talent de kans geeft op je bruiloft? Of kies je voor de zekerheid van een gelouterde band met tientallen lovende reviews? Via LoveSound kan het allebei. Veel van onze muzikanten zijn niet alleen hooggeschoold, maar beschikken ook over jarenlange podiumervaring met optredens in binnen- en buitenland.

En die ervaring is een voordeel. Een ervaren bruiloftband voelt de sfeer op de dansvloer namelijk haarfijn aan en weet precies wat nodig is om de voetjes van de vloer te krijgen. Weet jij ondanks bovenstaande tips nog steeds niet welke band je moet kiezen? Dan helpen wij je graag om je wensen te verwezenlijken. Neem contact op via +31 36 234 00 44 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl