Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Was dit nu de perfecte bruiloft?!

Met een beetje stress door files kom ik toch nog ruim op tijd aan op locatie. Wat wordt de setting van deze dag? En dat lieve bruidspaar; wat hebben ze voor sfeer gemaakt op deze bijzondere dag?!

Het ontvangst is een hek met een bordje: “Eerst bellen i.v.m. de hond!”. Maar niet een hond maar een lieve gastvrouw doet de poort open. Direct verbaas ik mij over de prachtige locatie. Verse bloemen op tafels (uit eigen tuin), prachtige trouwzaal, lampionnen in de boom en een waanzinnige tuin. Echt waar, Orangerie ‘d Heerstaayen schiet met stip naar nummer 1 van romantische trouwlocaties.

Mijn collega muzikant komt aan op locatie en samen stellen we ons voor aan de cateraar (Heerlijk-Hecht), fotografen (Mon et Mine) en trouwambentaar (Mariëlle – Tintelend Trouwen). Dit zijn dus de mensen waar ‘we vandaag mee trouwen’. Leuk! De catering is met veel liefde voor lekkers aan de slag gegaan en de trouwambtenaar neemt met ons een mooie volgorde van de ceremonie door.

Kim-Sander-420

Als de gasten op hun plaatsen zitten mag het echt beginnen. Terwijl de vogeltjes in en uit de trouwzaal vliegen wordt het stil. Alleen het zachte geknetter van de open haard in de trouwzaal is te horen. De bruidegom knikt voorzichtig naar ons door het raam terwijl wij de eerste tonen van ‘Jack Johnson – Angel’ spelen. Hij komt binnen onder een warm applaus en stelt zich zenuwachtig op voor de haard.

En dan komt de bruid binnen: “I’ve got an angel.. she doesn’t wear any wings

De emoties en spanning lopen zo hoog op dat bij de hereniging van het bruidspaar ze besluiten de rest van het nummer te knuffelen en zoenen. Bijna een dans. En wij zijn trots.

We spelen nog een nummer van ‘Jack Johnson’ tijdens en het tekenen van de acte en bij afsluiting knallen we met een akoestische versie van ‘Happy’. Aansluitend een ontspannen borrel/receptie waar we vanaf ons kleedje fijne muziek spelen. Dit was voor ons misschien wel dè perfecte bruiloft..

– Benjamin (& Mark)

Photocredits: Mon et Mine

Meer informatie over Benjamin (& Mark)? Kijk dan hier!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl