Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Waarom LoveSound?

9.9 klanttevredenheid

Klanten beoordelen ons met een 9.9 en daar zijn we natuurlijk super trots op! Bij LoveSound staat service en persoonlijk advies centraal en we zullen er dan ook alles aan doen om jullie dromen waar te maken. Dat we nét even dat stapje extra zetten, zie je terug in de prachtige score die we van onze klanten krijgen!

 

LoveSound 9.8 uit 53 ervaringen

Binnen 24 uur reactie

Omdat we heel goed begrijpen dat wanneer je iets leuks gevonden hebt je hier het liefst ook meteen alles over wilt weten, zorgen we ervoor dat je van ons binnen 24 uur een reactie kan verwachten. Wil je nog sneller advies? Stuur ons dan een appje via de What’s App chatfunctie bovenaan deze pagina!

Professioneel advies op maat

Doordat we niet alleen een boekingskantoor zijn, maar ook zelf ruim 10 jaar als uitvoerend muzikant actief zijn in de bruiloft- en evenementenbranche, hebben we de unieke positie om vanuit beide perspectieven te kunnen adviseren. Iedere boeking is anders en uniek op zijn eigen manier, en hier hoort ook een advies op maat bij!

Beste selectie van artiesten

De zoektocht naar de perfecte muziek kan best lastig zijn. Er is zoveel online te vinden en op sommige websites wordt je bedolven onder het aanbod van duo’s, DJ drive-in shows en bandjes, maar een echt goed beeld kan je er niet altijd bij krijgen. Bij LoveSound hebben we alvast een selectie voor je gemaakt. Onze artiesten zijn stuk voor stuk professioneel, geschoold, ervaren én denken aan de styling en aankleding van het geheel.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl