Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Uitvaartmuziek: een bijzonder lied op maat

Het overlijden van een dierbare heeft veel impact op je leven. Maar achter iedere traan van verdriet, schuilt ook een glimlach van herinnering. Deze unieke herinnering aan een nabestaande kun je koesteren met een persoonlijk lied op maat tijdens de uitvaartceremonie. Dit nummer wordt met veel gevoel en inlevingsvermogen geschreven én uitgevoerd door zangeres en songwriter Brenda Bee.

Een persoonlijk afscheidslied tijdens de uitvaart is een bijzondere manier om de herinnering aan een dierbare te eren en een intens gevoel van verbinding met de nabestaanden te ervaren. Voor uitvaartceremonies verzorgt LoveSound in samenwerking met Brenda Bee over het algemeen de twee volgende invullingen:

1). Een muzikale herinnering met persoonlijke boodschap

Deze optie wordt vaak gekozen door mensen die het einde zien naderen. Zij willen een persoonlijke en muzikale boodschap achterlaten voor vrienden en familie. Dit is niet alleen een prachtige manier om de uitvaart een eigen karakter te geven, maar ook om de nabestaanden een hart onder de riem te steken als ondersteuning in hun rouwproces.

Een op maat geschreven nummer biedt de unieke kans om de dingen te verwoorden die je tegen je dierbaren altijd al had willen zeggen, maar die zeker in de laatste levensfase zo lastig uit te spreken zijn. In combinatie met zelf uitgekozen live muziek, vormt dit emotioneel geladen moment tijdens de uitvaartceremonie voor nabestaanden een kostbare herinnering voor het leven.

2). Afscheidsmuziek voor de uitvaartceremonie

Deze optie wordt vaak gekozen door familie of vrienden van de overleden dierbare, die speciaal voor de uitvaartceremonie een bijzonder afscheidslied willen laten schrijven. Hierin kunnen naasten bijvoorbeeld hun persoonlijke herinneringen verwerken, zodat het eindresultaat een herkenbaar en harmonieus geheel wordt dat de overledene op speciale wijze eert.

Een uitvaartlied op maat is niet alleen een zeer emotionele gebeurtenis, maar ook een essentieel moment van verwerking en bezinning. Het helpt om het afscheid bewust mee te maken en brengt nabestaanden dichter tot elkaar. Live muziek tijdens de uitvaart is dan ook iets waar je met een prettig gevoel op terugkijkt.

Op maat gecomponeerd uitvaartlied door singer-songwriter

Uitvaartmuziek op maat wordt bij LoveSound verzorgd door Brenda Bee. Deze ervaren zangeres en songwriter bezit het unieke talent om de aanwezigen niet alleen in het hart te raken met haar woorden op papier, maar ook met haar zuivere stemgeluid en ontroerende pianospel. In een of meerdere gesprekken laat zij zich inspireren voor een persoonlijk uitvaartlied op maat.

Dankzij Brenda’s ruime ervaring en muzikale scholing kan ze tijdens de uitvaartceremonie de meest uiteenlopende muzikale stijlen ten gehore brengen. Van een geheel door haarzelf op maat gecomponeerd lied tot het favoriete nummer van de overledene.

Meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaartlied op maat bij LoveSound? Onze specialisten beschikken over langjarige ervaring met uitvaartmuziek en denken graag mee over een persoonlijke invulling. Bel ons vrijblijvend op +31 36 234 00 44 of stuur een mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl