Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Trouwmuziek

Trouwmuziek tijdens de mooiste dag van je leven. Dat verdient aandacht! Als bruid en bruidegom wil je natuurlijk de trouwmuziek horen die het best bij jullie past. Bijvoorbeeld dat nummer van die fijne vakantie in Toscane, of het liedje dat een hit was toen jullie verliefd werden. Muziek verbindt automatisch met gebeurtenissen in je leven, en wat is er nu mooier om die weer op te halen!

Bekijk hier onze artiesten

Trouwmuziek voor op de bruiloft is er in verschillende vormen. Denk hierbij aan:

  • Trouwmuziek tijdens de ceremonie
  • Trouwmuziek tijdens de receptie
  • Trouwmuziek tijdens het huwelijksfeest

Trouwmuziek tijdens de ceremonie

Kies er bijvoorbeeld voor om een zangeres speciaal jullie favoriete nummer te laten zingen waarbij ze wordt begeleid op piano (we verzorgen een prachtig vleugeltje). Dit maakt de trouwplechtigheid onvergetelijk. In principe is alles mogelijk en LoveSound denkt graag mee. Stuur gerust een mail!

trouwbeleving-Eppel-Fotografie-650x200

Photo by: Eppel Fotografie

Trouwmuziek tijdens de receptie

Op welke muziek ontspannen jullie het best? Kies dan deze trouwmuziek tijdens de receptie van het huwelijk. Daarnaast: welke gasten zijn er aanwezig en wat vinden zij leuk? Op deze manier creëer je de fijnstetrouwmuziek, uitgevoerd door bijvoorbeeld zanger, gitarist of een live DJ act. Boek artiesten via LoveSound en kijk lekker even rond op deze website in ons artiesten portfolio.

Vraag naar jullie perfecte trouwmuziek!

Trouwmuziek tijdens het huwelijksfeest

Een goede trouwdag bevat volgens LoveSound een fijne dynamiek: een romantische en intieme ceremonie, een ontspannen en persoonlijke receptie en ’s avonds een knallend feest. Niks is te gek qua trouwmuziek op het huwelijksfeest. Onze artiesten kunnen op aanvraag zo ongeveer alles verzorgen. Denk aan een jazzy kleine bezetting, een live DJ act met de beste dance en top40, een live band met de lekkerste 90’s en hits van nu, ga zo maar door.

Meer weten? LoveSound denkt vrijblijvend graag mee om de trouwdag onvergetelijk te maken met passende trouwmuziek. Stuur gerust een mail en kijk rond op onze website om inspiratie op te doen.

 

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl