Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Trouwmuziek als verrassing

In de omgeving Hilversum, wonen verschillende stellen die allemaal deel uitmaken van één grote vriendengroep. Inmiddels bereikt die vriendengroep de leeftijd dat ze allemaal op het punt staan te gaan trouwen en een voor een ontstaan er verloofde stellen en worden er de meest prachtige bruiloften georganiseerd. En juist híer ligt het bijzondere punt, wat deze groep anders maakt dan iedere andere vriendengroep: ze organiseren van A tot Z hun huwelijken voor elkaar. Dat houdt in dat wanneer er een stel gaat trouwen, al hun wensen doorgegeven worden aan de vriendengroep en dat het verloofde stel alles vanaf dat moment moet loslaten en overdragen aan hun vrienden. Best spannend, maar tot nu toe een groot succes!

LoveSound heeft aan twee van deze huwelijken mee mogen werken in de afgelopen paar maanden, en dat was een bijzondere en leuke ervaring:

14 juli 2014

Het huwelijk van Willemijn & Alexander, op 14 juli 2014, was een grote verrassingsdag. De dag werd georganiseerd door twee geweldige ceremoniemeesters, die samen met de steun van de hele vriendengroep tot in de puntjes alles verzorgden en regelden. Floor Hansen, een van onze zangeressen, mocht als verrassing voor het bruidspaar optreden tijdens het meest intieme moment van hun huwelijksdag: de ceremonie. Toen Willemijn & Alexander elkaar het ja-woord gaven en dit ja-woord bezegelden met de kus, werd het nummer ‘Signed, sealed, delivered’ ingezet door Floor. Dit werd letterlijk een knallende verrassing voor Willemijn & Alexander, omdat op hetzelfde moment dat Floor over het gangpad al zingend naar ze toe liep, er een confetti kanon werd afgeschoten met witte en blauwe confetti. De uitdrukking op de gezichten van Willemijn & Alexander was onbetaalbaar, wat een knallende verrassing en wat een geweldig moment!

Photocredits: FIH Fotografie

23 augustus 2014

Op 23 augustus 2014, was er een volgend stel aan de beurt! Wederom werd de dag georganiseerd door twee geweldige ceremoniemeesters in samenwerking met de hele vriendengroep. In het prachtige Kerkje te Kortenhoef mochten de geweldige zangers en zangeressen van 4Love samen met pianist de huwelijksceremonie wederom als verrassing muzikaal omlijsten. Het eerste nummer, gezongen door één van de zangeressen samen met pianist, was een echte tranentrekker toen het bruidspaar nietsvermoedend de kerk binnentrad. Nadat ze elkaar het ja-woord gaven en dit bezegelden met de kus, kwam er nóg een verrassing: de pianist begon te spelen en een voor een kwamen de andere zangers en zangeressen van 4Love al zingend naar voren. Het resultaat was een overweldigende climax van meerstemmige samenzang, op het nummer ‘Liberian Girl’ van Michael Jackson. Bekijk hieronder de filmpjes van dit bijzondere moment (gefilmd met een iphone vanuit het publiek).

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl