Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Tasty Comedy: humor, eten en muziek

tasty-comedy-howard-komproeNa een drukke werkweek ben je soms toe aan een portie welverdiende ontspanning. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk uit eten gaan of lekker lachen met vrienden of collega’s. Maar waarom eigenlijk niet allebei? Dit moeten de mensen van Tasty Comedy hebben gedacht. Deze nieuwe dinershow in Scheveningen biedt jou een geheel verzorgde avond met smaakvolle gerechten, de leukste stand up comedians en een muzikale ontvangst die wordt verzorgd door de muzikanten van LoveSound, in opdracht van Quality Bookings!

Eten en entertainment van hoog niveau

Tasty Comedy is een uniek concept in Nederland en koppelt de beste artiesten en comedians aan de gerechten van een topchef. Die topchef is niemand minder dan de bekende televisiepersoonlijkheid Ramon Beuk, die je samen met zijn team de lekkerste hapjes voorschotelt in de vorm van een exclusief 4-gangendiner. De gerechten zijn speciaal samengesteld om makkelijk te delen, zodat jij en je vrienden onbezorgd kunnen genieten van het eten, de show en elkaars gezelschap.

Dat doen jullie overigens op een bijzondere locatie: de legendarische Pier in Scheveningen, met een weids uitzicht over de zee en het Kurhaus. Dit vormt het ultieme decor voor een spectaculaire comedyshow met internationale allure.

tasty-comedy-jorgen-raymann-ramon-beukGeestelijk vader achter het concept is Jörgen Raymann, die fantastische comedians in binnen- en buitenland heeft geselecteerd en ook zelf nog regelmatig op het podium verschijnt. Naast twee Nederlandse comedians, staan er elke avond twee internationale topcomedians klaar om je de avond van je leven te bezorgen. Zoals zij dat eerder al deden op talloze andere podia over de hele wereld.

Prachtige muzikale begeleiding

Het mag dus duidelijk zijn: met het eten en de humor zit het bij Tasty Comedy wel goed. Gelukkig geldt dat ook voor de muziek, want die wordt verzorgd door de artiesten van LoveSound. Dat doen wij in nauwe samenwerking met Quality Bookings, een toonaangevend artiestenbureau in Nederland.

tasty-comedy-tunesDirect bij binnenkomst kun je rekenen op een prettige muzikale ontvangst, die direct de toon zet voor wat een plezierige avond gaat worden. Gedurende de gangen geven de bands van LoveSound onder de naam Tasty Tunes diverse spetterende performances, die een aangename afwisseling vormen op de vele grappen en grollen van de cabaretiers. De muziek is van eenzelfde niveau als dat van het eten en entertainment: hoog!

Verantwoordelijk daarvoor zijn onze artiesten, die er elke keer weer in slagen om het publiek te vermaken en de Tasty Comedy show van een originele muzikale begeleiding te voorzien. Zangers en zangeressen die je in Scheveningen vaak zult tegenkomen zijn onder andere Kelly, Sanne, Annika, Laureen, Gert, Maud, Anne, Floor en Ravenna. Altijd met pianist en drummer en soms met trompettist, saxofonist of contrabassist erbij.

Direct boeken?

Tasty Comedy is een unieke show die jou in één avond voorziet van geweldig eten, hilarische comedy en de mooiste livemuziek. Natuurlijk ideaal voor een bedrijfs- of teamuitje, maar ook voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum of heerlijke avond uit met vrienden, familie of z’n tweetjes. Wil jij meer weten over het concept of direct een reservering plaatsen? Klik dan hier.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl