Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Royal Wedding: The Music

Op 19 mei was het zover: toen gaven Prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord tijdens de sprookjesachtige Royal Wedding in de prachtige St George’s Chapel. Belangrijk onderdeel van de bruiloft was de live muziek, die door kenners veelvuldig geprezen is en nu al als inspiratiebron dient voor veel stellen met een trouwwens.

Kerkelijke muziek tijdens de huwelijksceremonie

De live muziek tijdens de Royal Wedding was natuurlijk zorgvuldig uitgezocht. Niet alleen het bruidspaar had zo zijn muzikale wensen, maar ook dienden de weddingplanners rekening te houden met de etiquette en gebruiken bij een huwelijk met een koninklijk karakter. Dat koorgroepen en orkesten een belangrijke rol speelden tijdens de bruiloft, kwam voor velen dan ook niet als een verrassing.

De bruiloft van Harry en Meghan illustreerde maar weer eens hoe goed dit soort klassieke muziekstijlen tot hun recht komen in een kerkelijke omgeving als die van de St George’s Chapel. Ook bij LoveSound kun je als bruidspaar terecht voor artiesten die hooggeschoold zijn in deze stijl. Zo bieden wij bijvoorbeeld onze op maat samengestelde Close Harmony zanggroep of kun je rondom de ceremonie genieten van de hemelse klanken van Nathalie en haar man Mark.

Bijzondere artiesten tijdens de receptie

Naast de huwelijksceremonie, was er tijdens de Royal Wedding ook een receptie. Hier verschenen allerlei gasten van naam en faam, maar onze belangstelling ging vooral uit naar de muzikanten die acte de présence gaven. En ook dat waren zeker niet de minsten.

De bekendste artiest tijdens de receptie was zonder twijfel Sir Elton John, die klassiekers als Circle of Life, Your Song en I’m Still Standing op gevoelige wijze ten gehore bracht. Eerder al trad hij op bij de begrafenis van Diana met zijn nummer Candle in the Wind, waardoor zijn aanwezigheid tijdens Harry’s bruiloft een mooi en passend vervolg was.

Ook bij LoveSound kun je solo artiesten van hoge kwaliteit boeken, die zichzelf net als Sir Elton John begeleiden op de piano of een ander instrument dat jouw voorkeur geniet. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze zangeressen of laat een trouwlied op maat schrijven door niemand minder dan zangeres en pianiste Brenda Bee.

Koninklijk genieten tijdens het avondfeest

Over het avondfeest na de Royal Wedding deden zowel voor als na de bruiloft de wildste geruchten de ronde. Zo zouden de Spice Girls optreden en zou zelfs Ed Sheeran die elders in het land al een boeking had het podium betreden. Tijdens het avondfeest moesten alle gasten hun telefoon inleveren, dus het blijft gissen wat er werkelijk gebeurd is…

Eén ding is in elk geval zeker: de muziek tijdens het avondfeest was geheel anders dan die tijdens de receptie en ceremonie. Naar verluidt gaven verschillende DJ’s een spetterend optreden en dansten de aanwezigen tot in de late uurtjes.

Ook bij LoveSound boek jij een DJ voor een knallend avondfeest; dat kan zowel solo als in combinatie met live muzikanten. Wil jij je eigen bruiloft van eenroyalrandje voorzien? Laat ons dan de muziek verzorgen die hierbij past. Boek direct via 06 135 928 48 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl