Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Real Wedding: Debbie & Erik - 22 maart 2019

Op 22 maart gaven Debbie en Erik elkaar het ja-woord op het prachtige Finley ’t Witte Huis in Loosdrecht. Een ontzettend lief stel, waar we een erg leuk voortraject mee hadden in het plannen van de muziek voor hun huwelijksdag. Hun keuze viel uiteindelijk op Anne & Martijn bij de ceremonie en borrel en de DJ act FloorJaxx, met ook weer Anne als zangeres, bij het feest. Een prachtige dag die niet beter onder woorden gebracht kan worden dan Debbie en Erik zelf:

“22 maart 2019! Onze bruiloft! Een dag waar je iedereen altijd over hoort praten hoe geweldig het niet is en ja wat was het geweldig. Hoe mooi de dag was heeft niet alleen met het bruidspaar te maken maar ook met de mensen die je bij je hebt en de vele leveranciers die je inhuurt. Na de website van LoveSound te hebben bekeken en advies ingewonnen te hebben bij Floor wat onze stijl en wensen waren, kwamen we bij Anne uit.

Een super lieve, mooie vrouw die passie heeft voor haar werk en je met muziek kan raken.

Aangezien Erik en ik hadden besloten om ook zang bij de ceremonie te laten verzorgen kregen we een combi van Anne en haar vriend Martijn. Wat een geweldig koppel is dit. We vonden het geweldig en vanaf het moment dat we binnen kwamen dachten we al, dit zit wel goed.

Niks was te gek voor ze. Ze hebben een eigen opname studio waarin wij de gezongen nummers van de ceremonie op mp3 hebben laten maken die achter de weddingclip zijn gekomen. Communicatie was super en niks was te veel. Hier is de clip te zien:

Wat ons verraste was dat niet alleen Anne prachtig kon zingen maar ook Martijn. En als duo hebben ze voor ons de muziek tijdens de ceremonie én receptie verzorgd. Het voordeel van zang tijdens de ceremonie is dat de muziek nooit stopt op het verkeerde moment. Ik heb ze dan ook een aantal keer prachtig het refrein opnieuw horen inzetten totdat alle getuigen hadden getekend. En onze zoontje vond de piano geweldig, maar ook dat bracht ze niet van de wijs 😉

Tijdens het feest werd de piano ingeruild voor een saxofonist en een DJ van de act FloorJaxx. Omdat Anne al heel de dag aanwezig was geweest wist ze hoe de sfeer was en speelde hier direct op in. Ingetogen op de ceremonie en kunnen knallen tijdens het feest.

Grote complimenten aan haar want wat is ze een prachtige verschijning om naar te kijken. Ze straalde maar, het mooie was dat zij juist het bruidspaar liet stralen en in de schijnwerpers zette. Ze zocht oogcontact met ons als bruidspaar en daardoor voelde we ons erg bijzonder. Zelf kunnen stralen, maar het bruidspaar altijd in het middelpunt zetten, dan kan je niet alleen goed zingen maar ben je een professional!

Dank aan jullie allemaal die hebben gezorgd dat wij onze geweldige dag hebben gehad!”

Liefs, Debbie en Erik


 

Leveranciers
Locatie: Finley het Witte Huis, Loosdrecht
Videograaf: Beeldbroeders
Fotograaf: Beeldbroeders
Muziek video: Anne & Martijn

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl