Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Newborn- of doopmuziek: speciaal voor jou geschreven

De geboorte van je kindje is de mooiste dag van je leven. Rond deze tijd beleef je nog vele andere prachtige momenten. Denk alleen al aan de babyshower en later aan het kraamfeest en de doop. Ook kun je waarschijnlijk niet wachten om het heuglijke nieuws middels leuke geboortekaartjes met iedereen te delen!

Al dit soort momenten kun je een extra speciale lading geven door ze muzikaal te omranden. Bij LoveSound doe je dat met persoonlijke newborn- of doopmuziek op maat, speciaal voor jou geschreven én uitgevoerd door de gelouterde zangeres en songwriter Brenda Bee. Met veel passie schrijft ze de meest prachtige liedjes voor newborns. Jij kunt deze gebruiken voor onder meer:

De doop

Veel ouders kiezen er nog altijd voor om hun kind te laten dopen. Bijvoorbeeld uit religieuze overwegingen of om een eeuwenoude familietraditie in stand te houden. Een leuke extra is dat de doop vaak gepaard gaat met een gezellig doopfeestje en mooie doopcadeaus.

Je kunt de doopviering een bijzonder karakter geven met speciaal voor jouw newborn geschreven doopmuziek. Inclusief een persoonlijke tekst op maat die geheel aansluit op jullie unieke verhaal. Live uitgevoerd door Brenda Bee is dit een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen!

De babyshower

Een babyshower wordt meestal georganiseerd rond de 6e à 7e maand van de zwangerschap. Niet door de aanstaande moeder zelf, maar door bijvoorbeeld de beste vriendin of (schoon)zus. Een live gezongen babylied op maat is dan natuurlijk een geweldige surprise.

Een leuk idee is om deze verrassing samen met vriendinnen in het geheim voor te bereiden. Je schenkt hiermee bovendien een cadeau voor het leven, want je kunt het lied ook nog eens laten opnemen in een professionele studio. Zo kunnen moeder en kind er nog lang van nagenieten.

Het kraamfeest

Als kersverse moeder kun je ook zelf een babysong op maat laten schrijven. Het biedt je de unieke kans om je rollercoaster aan gevoelens in deze emotionele periode onder woorden te brengen. In de vorm van een prachtige babysong, die Brenda Bee live tijdens het kraamfeest ten gehore brengt.

Met haar grote inlevingsvermogen en fantastische stem maakt deze ervaren zangeres gegarandeerd grote indruk. Wedden dat er door jou en de andere aanwezigen op het kraamfeestje flink wat traantjes worden weggepinkt?

De geboortekaartjes

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het lied voor je newborn niet live te laten zingen. Je kunt simpelweg een professionele studio-opname laten maken als bijzondere herinnering, waar jullie als gezin tot in lengte van jaren plezier van hebben.

Wil je ook anderen laten meedelen in jullie grote vreugde? Stuur het liedje dan mee met de geboortekaartjes als originele en persoonlijke boodschap. De mogelijkheden voor een newborn lied zijn eindeloos. Bij LoveSound denken we graag met je mee!

Meer weten over doopmuziek of een babysong op maat? Bel vrijblijvend naar +31 36 234 00 44 of stuur ons een mailtje op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl