Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Muzikale verrassing voor bruidegom

Louise-Akkermans-Ceremonie-2-450x650In juni ontvingen we een vraag van aanstaande bruid Arrianne met een bijzonder verzoek: ze wilde haar toekomstige man verrassen met live muziek tijdens de ceremonie en de vraag aan ons om hier de perfecte invulling voor te vinden. De keuze viel snel op Louise onder begeleiding van pianist Peter Hendriks, die samen een prachtige muzikale en sfeervolle begeleiding konden verzorgen.

Onder de bijzondere boom naast Slot Doddendael met uitzicht op het meer, die op dat moment bezaaid was met romantische lelies, stonden Louise en Peter het bruidspaar op te wachten. Bij het zingen van het eerste liedje werd het intro van het nummer gespeeld voordat de bruidegom Martijn eraan zou komen. Dit duurde echter langer dan normaal, waardoor de gasten een beetje moesten lachen en er werd opgemerkt dat Peter inmiddels al lekker ingespeeld was. De gezelligheid en goede sfeer was dus meteen een feit!

Louise-Akkermans-ceremonie-700x450Toen Martijn eenmaal aan kwam lopen was de verrassing op zijn gezicht te lezen! Wat een prachtig moment.. en helemaal bijzonder toen zijn bruid Arrianne zich eenmaal naast hem bevond en ze samen dit volgende hoofdstuk in hun leven konden gaan bewandelen.

Arrianne & Martijn:
We hebben genoten 31 juli van de stem van Louise, wat kan ze prachtig zingen! Het maakte de ceremonie helemaal af. Vanuit de gasten ook niets dan lof over haar zangkunsten! Hartelijk dank!

Louise en Peter speelden op verzoek de volgende liedjes: Everything – Michael Bublé, Have I told you lately – Van Morrison en de vrolijke afsluiter Alles is liefde van Blof.

Arrianne-Martijn-Odiza-Fotografie-700x450Special thanks to Marscha van Druuten van Odiza Fotografie voor de prachtige foto’s die gemaakt zijn op deze mooie locatie: Slot Doddendael te Ewijk.

Zijn jullie geïnteresseerd in muzikale omlijsting van zangeres Louise voor jullie ceremonie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl