Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Muziek trouwceremonie

Muziek op je trouwceremonie. Dat moet absoluut de aandacht krijgen op de dag van de bruiloft! De muziek op je trouwceremonie speelt een grote rol bij de sfeer die daardoor wordt gecreëerd. En dat is goed nieuws: je hebt dit helemaal zelf in de hand en kunt zo een mooie dynamiek in de trouwdag laten verzorgen met jullie favoriete muziek tijdens de trouwceremonie, tijdens de receptie en tijdens het huwelijksfeest. Lees ook onze andere inspirerende blogs op onze website over trouwen en de muzikale invulling. LoveSound geeft hieronder inspiratie over het bepalen van geweldige muziek tijdens de trouwceremonie.

Bekijk hier onze artiesten

Muziek trouwceremonie: romantisch

Kies voor live muziek tijdens de trouwceremonie. Uit jarenlange ervaring kunnen wij van LoveSound dat van harte aanbevelen. Wij verzorgen bij aanvragen met een romantische trouwceremonie graag een geweldige zangeres, begeleid door pianist (inclusief prachtig babyvleugeltje). Zij spelen op aanvraag jullie favoriete nummer(s) en dat maakt de trouwceremonie helemaal af!

Louise-Akkermans-ceremonie

 

Muziek trouwceremonie: feestelijk

Houden jullie van een feestje, maar kunnen jullie niet wachten tot het huwelijksfeest ’s avonds?
Kies dan voor feestelijke muziek op je trouwceremonie, bijvoorbeeld in een muzikale bezetting van meerdere vocalisten, piano en gitaar. Een grotere bezetting zie, hoor én voel je. Muziek tijdens de trouwceremoniewordt gegarandeerd onvergetelijk.

Muziek trouwceremonie: persoonlijk

LoveSound ontvangt ook regelmatig aanvragen met persoonlijke insteek. Denk aan het samen overwinnen van een moeilijke periode, een overwonnen ziekte of andere familieomstandigheden. Het is prachtig om hier tijdens de trouwceremonie bij stil te staan in de vorm van persoonlijke muziek. Hierna natuurlijk lekker ontspannen tijdens de receptie. Persoonlijke muziek tijdens de trouwceremonie is enorm indrukwekkend.

In a nutshell: muziek tijdens de trouwceremonie kun je invullen op de manier die het best bij jullie als bruidspaar past. Romantisch, persoonlijk, feestelijk en uniek! LoveSound denkt graag mee, stuur gerust en vrijblijvend een mail. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar jullie plannen en wensen!

Jermaine-gitarist-LoveSound-1

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl