Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Live band bruiloft

Live band voor je bruiloft nodig? Dat regel je bij LoveSound! Onze geschoolde muzikanten maken van elke trouwdag een geweldige muzikale ervaring. Van subtiele lovesongs tijdens de receptie tot knallende afsluiters op de avondparty: live muziek geeft een extra dimensie aan jullie onvergetelijke dag.

Bij LoveSound kun je rekenen op professionele optredens van de hoogste kwaliteit. Dat komt niet alleen op muzikaal vlak tot uiting, maar wordt ook weerspiegeld in zaken als het podium en de lichtshow. Niet voor niets worden wij veelvuldig ingehuurd door weddingplanners en bruidsparen. Ook werken wij regelmatig samen met andere gerenommeerde aanbieders in de trouwbranche.

Live band zoals coverband voor huwelijk

Een ideale keuze als live band voor je bruiloft is nog altijd een coverband. Eigenlijk heel logisch, want zo’n band beheerst alle hits van beroemde artiesten en verzekert je daarmee van een sound die bij het merendeel van je gasten in de smaak valt. Een coverband is dan ook altijd een veilige keuze, mits deze natuurlijk voldoet aan jouw kwaliteitseisen.

Op dat gebied zit je bij LoveSound wel goed, want onze bands koppelen een ijzersterke muzikaliteit aan een groot gevoel voor show. Als je met ons in zee gaat, weet je altijd zeker dat je met professionele artiesten te maken krijgt. Bovendien heb je de keuze uit coverbands binnen verschillende prijscategorieën, zodat er voor jouw budget altijd een geschikte keuze is.

Bruiloft band en DJ voor origineel optreden

Als je de aanwezigen op je bruiloft iets écht unieks wilt voorschotelen, kies je voor de combinatie van een bruiloft band en DJ. Bij LoveSound zijn vrijwel alle combinaties mogelijk, omdat wij een groot aanbod hebben op het gebied van zangers, zangeressen, DJ’s en muzikanten die uiteenlopende instrumenten bespelen.

Onze DJ Live Act FloorJaxx kan bijvoorbeeld geheel naar wens worden samengesteld en biedt je de mogelijkheid om individuele artiesten of bands te combineren met andere entertainers zoals een DJ. Combineer naar hartenlust de beste vocalisten met de hipste DJ’s en creëer zo een uniek bruiloftsfeest dat nog nergens anders is vertoond. De opties zijn eindeloos!

Live band op je bruiloft

Daar waar de combinatie van een DJ met een live band op je bruiloft waarschijnlijk met name geschikt is voor de late uurtjes op de dansvloer, zijn onze artiesten uiteraard op talloze andere manieren inzetbaar. Als trouwspecialist weten we bij LoveSound bijvoorbeeld ook als geen ander hoe we een plechtigheid zoals de trouwceremonie van extra glans kunnen voorzien.

Wil je ook graag muziek tijdens je receptie, diner of op een ander moment van de dag? Ook dat verzorgen we graag voor je. Een live band op je bruiloft van LoveSound verzekert je van een strakke muzikale planning die tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Bel voor meer informatie naar +31 613 592 848 of stuur ons een mailtje op info@love-sound.nl.

MEER INFO? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR JULLIE PERFECTE BRUILOFT BAND! >>

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl