Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Leuke jazz of swing bandjes voor je borrel

Weinig muziekstijlen zijn zo tijdloos als jazz en swing. Of het nu is als achtergrondmuziek of om op te dansen; deze energieke en op improvisatie gebaseerde muziekstromingen creëren de juiste sfeer tijdens elke bedrijfsborrel of privéfeestje. De volgende 3 jazz en swing bandjes staan dan ook garant voor een optreden waar nog lang over nagepraat zal worden:

Maud (met kwartet)

Maud is een geweldige zangeres die van alle markten thuis is. Toch merkt ze dat muzikale stijlen als jazz en swing tijdens borrels, feesten en partijen extra goed bij het publiek in de smaak vallen. Ze treedt daarom geregeld op met een swingend jazz kwartet, op smaakvolle wijze begeleid door instrumenten als piano, drums en contrabas.

Een groot voordeel van een jazz formatie als deze, is de enorme veelzijdigheid ervan. Professionele jazz artiesten voelen de sfeer tijdens een borrel haarfijn aan en kunnen hier dankzij hun improvisatievermogen als geen ander op inspelen. In combinatie met de geweldige stem en stage presence van Maud is het eindresultaat een energiek optreden dat elk event een impuls geeft.

Gina & The Gentlemen

Als iemand gezegend is met een jazzy stemgeluid, dan is het de getalenteerde zangeres Gina wel. Samen met drie geschoolde jazz muzikanten steelt ze de show als leading lady van Gina & The Gentlemen tijdens recepties, avondfeestjes en borrels. Dit akoestische kwartet voegt altijd iets extra’s toe aan de avond dankzij het brede repertoire en de leuke interactie met de aanwezigen.

Van een breed repertoire mogen we namelijk gerust spreken. Naast jazz en swing beheersen Gina & The Gentlemen tal van andere stijlen zoals popliedjes en easy listening. Ideaal om een receptie of borrel rustig te beginnen, waarna later op de avond het dak eraf kan! Alvast een tipje van de sluier: de contrabassist ruilt zijn contrabas graag in voor een elektrische gitaar!

Brenda Bee & The Boys

Ken je haar niet van het unieke Trouwlied op Maat, dan heb je haar waarschijnlijk wel op de radio of in het theater voorbij zien komen. Brenda Bee is een gelouterde zangeres die samenwerkt met de grootste artiesten van Nederland en ook voor haar eigen band ‘top shelf’-muzikanten heeft uitgekozen. Samen met hen vormt zij de waanzinnige formatie Brenda Bee & The Boys!

Hoewel Brenda en haar boys de meest uiteenlopende stijlen beheersen, spelen ze op borrels graag tijdloze en authentieke jazz en swing. Natuurlijk overgoten met een geheel eigen muzikale saus, die op speelse en verrassende wijze de grenzen opzoekt van zwoel en groovy naar rauw en krachtig. Eén ding is zeker: een borrel met Brenda Bee & The Boys wordt een groot feest!

Zie jij jezelf en je gasten al helemaal swingen op de jazzy klanken van Maud, Gina & The Gentlemen of Brenda Bee & The Boys? Boek dan direct je favoriete jazz formatie om je borrel een extra dimensie te geven. Twijfel je nog wat het beste aansluit op jouw wensen? Wij adviseren je graag. Bel nu naar 036 234 00 44 of stuur ons een mailtje op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl