Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Lekkere bandjes voor de kerstdagen

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent een periode van gezellig samenzijn met familie, vrienden en collega’s. Het is dé tijd van het jaar waarin mensen feestjes en borrels organiseren om zo hun geluk te vieren en met voldoening terug te kijken op het afgelopen jaar.

Natuurlijk is een kerstborrel bepaald geen standaard evenement en daarom wordt vaak groots uitgepakt met mooie livemuziek. LoveSound bied je de keuze uit de beste muzikanten en artiesten en brengt je hieronder alvast op een paar ideeën voor een geslaagd kerstevenement.

Groots kerstfeest met een allround coverband

Als je het deze kerst écht goed wilt aanpakken, organiseer je een spectaculair evenement voor jouw naasten of personeel. De mogelijkheden zijn in dat opzicht eindeloos, want afhankelijk van de groepsgrootte kan dit thuis, op het werk of op een speciaal geselecteerde feestlocatie. Zorg er in het laatste geval wel voor dat je er tijdig bij bent, want rond deze tijd van het jaar worden dit soort locaties veelvuldig geboekt.

Minstens zo belangrijk als de locatie waar het feest gehouden wordt, is natuurlijk de invulling ervan. Muziek speelt een cruciale rol in de sfeerbeleving van bezoekers en is dan ook een absolute voorwaarde voor een succesvol evenement. Zeker als er op het podium een uitstekende live band speelt, is de toon meteen gezet en kan het feest al bij binnenkomst beginnen.

De beste muzikale keuze voor een grootschalig kerstfeest met veel bezoekers is een allround coverband. Zo’n band is in meerdere muzikale stijlen onderlegd, beschikt over veel ervaring en weet zo door een brede variatie in repertoire moeiteloos alle feestgangers tevreden te stellen.

Rond de kerstdagen besteedt de band natuurlijk speciale aandacht aan kerstnummers, zodat jouw bezoekers alle traditionele kersthits in volle glorie voorbij horen komen. Verzoekjes – liefst vooraf aangegeven – vormen ook geen enkel bezwaar!

Gezellige kerstborrel met een jazz duo of trio

Wil jij een kerstfeest met een wat kleinschaliger of rustiger karakter? Dan is het niet altijd nodig een volwaardige coverband in te huren, maar kun je ook gaan voor een jazz bandje of een jazz duo of trio. De jazzy muziekstijl leent zich namelijk bij uitstek voor een sfeervolle ambiance met flonkerende kerstverlichting en gezellig geroezemoes.

Of je nu wilt borrelen, dineren of gewoonweg met zijn allen wilt genieten van goede muziek: het boeken van een jazzbandje via LoveSound verzekert je van een prachtige muzikale omranding van je kerstfeest. Kies bijvoorbeeld voor een jazz trio met een mix van piano, jazzgitaar en contrabas als ideale achtergrondmuziek voor een gezellige avond.

Willen jij en je bezoekers iets actiever luisteren? Boek er dan een gelouterde zangeres bij die het jazz repertoire tot in haar vingertoppen beheerst. Ook kun je bij LoveSound terecht voor speciale concepten zoals Jazz and Wine, die een exclusieve wijnproeverij combineren met easylistening jazz voor een onvergetelijke kerstborrel of andersoortig kerstfeest.

Inspiratie nodig bij het organiseren van jouw eigen kerstevenement? Geen nood, wij helpen je graag bij samenstellen van een onvergetelijk feest. Neem contact op via +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl voor vrijblijvend advies op maat.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl