Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Justin & Benjamin got married!

22 augustus 2015: de huwelijksdag van Justin en Benjamin! Een ontzettend leuk en lief stel, die we mochten ontmoeten op een van de luisteravonden van LoveSound, ‘LoveSound in Concert’, op Kasteel Heeswijk.

Justin: “In eerste instantie hadden we gedacht gewoon wat nummers te selecteren en deze af te laten spelen. Bij toeval zag ik dat er bij Kasteel Heeswijk een avond werd georganiseerd, LoveSound in Concert. We waren er toen snel over eens dat live muziek toch wel heel bijzonder is en voor ons was dit zeker zang in combinatie met piano.”

Nadat Justin zijn grote liefde Benjamin een aanzoek deed in Disneyland Parijs (zo leuk!), gingen ze op zoek naar dé perfecte trouwlocatie. Ze zochten een plek waar ze hun hele dag konden vieren, die bijzonder en mooi was, en die echt alleen voor hén ter beschikking zou staan. Na het bezoeken van verschillende locaties, kwam ze op Kasteel Heeswijk terecht en ze wisten het: dat werd de trouwlocatie!

Sanne-Huwelijkszangeres-JB-2-800x450

Op 22 augustus kwam dan eindelijk alle voorpret en liefdevolle organisatie samen tot één geheel: het huwelijk! In een roze tuk tuk reden ze de loopbrug over het Kasteel binnen en startte in het bijzijn van vrienden en familie de ceremonie in de Wapenzaal van het kasteel.

Terwijl Sanne, begeleidt door pianist Sjoerd, het prachtige nummer ‘All of me’ van John Legend zong, kwamen Justin en Benjamin naar voren en begonnen aan het volgende hoofdstuk: als getrouwd stel door het leven gaan! Het was een emotionele en romantische ceremonie, met sfeervolle muziek van Sanne & Sjoerd, die naast ‘All of me’ ook nog ‘A thousand years’, ‘Mag ik dan bij jou’ en ‘Happy’ speelden.

Justin & Benjamin over LoveSound:
“Na vele mailtjes met Floor van LoveSound hadden we alles helemaal afgestemd met elkaar. We hebben heel fijn contact gehad met daarbij ook heel goede suggesties waarbij je gewoon merkte dat ze goed kijkt naar de dingen die worden aangegeven! Sanne & Sjoerd, harstikke bedankt voor de mooie ceremonie, jullie zang en pianospel maakte het helemaal af voor ons!”

Sanne-Huwelijkszangeres-JB-1-800x450 Sanne-Huwelijkszangeres-JB-3-800x450
Photocredits: Fotografieplus.nl

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl