Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Jazz trio

Ben je op zoek naar swingende en sfeervolle live muziek voor je bruiloft, verjaardag of evenement? Dan is een jazz trio de ideale keuze. De jazzvirtuozen van LoveSound staan garant voor een spectaculaire performance die zowel geschikt is voor kleinschalige bijeenkomsten als grootschalige evenementen. Vrijwel geen enkele andere muziekstijl is zo veelzijdig inzetbaar.

Bij LoveSound kun jij je gewenste jazz trio geheel zelf samenstellen en dat bied je vrijwel eindeloze mogelijkheden. Een combinatie van piano, jazzgitaar en contrabas is van oudsher bijzonder populair, maar een andere samenstelling is in overleg ook geen enkel probleem. Kies de muzikanten die aansluiten op jouw muzikale wensen en beleef een onvergetelijk optreden.

Jazz trio boeken

De compacte afmetingen van een jazz trio vormen een groot voordeel tijdens een optreden in een kleine ruimte. Daar waar de gemiddelde akoestische band al snel flink wat ruimte in beslag neemt, hebben onze jazzmuzikanten aan enkele vierkante meters genoeg om een geweldige muzikale show te verzorgen.

Dat is wel zo prettig, want hierdoor blijft er meer ruimte over voor een dansvloer of tafels voor tijdens een diner. Juist in een dinersetting is jazzmuziek namelijk ideaal om een sfeervolle ambiance te garanderen. Onze muzikanten houden in dat geval rekening met jouw wensen en passen het volume aan zodat jij en je gasten tijdens het dineren genieten van de ideale achtergrondmuziek.

Een swingend trouwfeest met een live band

Mag het volume tijdens de door jou georganiseerde gelegenheid echter wel een tandje harder? Ook dan is het boeken van een jazz trio een uitstekend idee. Onze artiesten verzorgen desgevraagd een wervelende show die zich onderscheidt door een ongeëvenaarde ritmische swing. Bij uitstek geschikt om tijdens bijvoorbeeld jouw trouwfeest werkelijk alle gasten de dansvloer op te krijgen.

Maar ook tijdens andere momenten van je huwelijksdag komen onze jazzmuzikanten goed van pas. Wat dacht je bijvoorbeeld van sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner? Dit stelt alle aanwezigen direct op hun gemak en zorgt voor een heerlijke ambiance. Bij LoveSound kunnen we in nauw overleg met jou elk gewenst moment tijdens de grote dag muzikaal begeleiden.

Jazz trio voor evenementen

Maar naast bruiloften, zijn er meer gelegenheden waarbij een jazz trio een grote toegevoegde waarde biedt. Denk alleen al aan personeelsborrels, verjaardagsfeesten of grootschalige evenementen. Op aanvraag verzorgt LoveSound ook aspecten als het podium, licht en geluid, zodat jij kunt rekenen op een professionele show die zijn weerga niet kent.

Een jazz trio boeken is dé manier om jouw feest of evenement van een sfeervolle én swingende muzikale noot te voorzien. Bij LoveSound ben je verzekerd van een unieke invulling op maat en een grote mate van professionaliteit. Meer weten? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie aan via info@love-sound.nl of telefonisch via +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl