Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Instrumentale muziek voor je bruiloft of event

Net als een beeld zegt muziek meer dan duizend woorden. Met slechts één instrument weet de juiste muzikant zijn publiek te ontroeren, verwonderen, bewegen en verbinden. Ook de live muziek op je bruiloft of event hoeft daarom zeker niet altijd met zang te zijn. Hieronder geven wij je 4 inspirerende ideeën voor instrumentale muziek waarmee je jouw droomdag prachtig muzikaal omlijst.

1). Een strijkersduo

Slechts weinig duo’s zijn zo op elkaar ingespeeld als de twee dames van Little Symphony. Al van jongs af aan zijn ze onafscheidelijk van hun viool en cello, maar inmiddels hebben ze ook samen talloze uurtjes doorgebracht op bruiloften, bij grote orkesten en in gerenommeerde theaters zoals Carré. Zowel in muziek als stage presence is dit unieke strijkersduo dan ook stijlvol en indrukwekkend.

Hoewel van oorsprong bekend als klassieke instrumenten, lenen viool en cello zich verrassend goed voor moderne interpretaties van klassieke stukken. Ook hedendaagse popliedjes overgoten met een klassieke saus doen het altijd goed. Little Symphony speelt met evenveel gemak pop, jazz als easy listening en is daarmee een absolute aanrader voor elk (bruilofts)diner of zakelijk event.

2). Een combinatie van piano, viool en cello

Wie naast viool en cello een voorliefde heeft voor piano, zal New City Strings ongetwijfeld weten te waarderen. Dit geweldige akoestische trio geeft op sensationele wijze een geheel eigen draai aan moderne liedjes zoals golden oldies, popsongs en de laatste hits. Pop en symfonieën smelten naadloos samen in een opzwepende muzikale show die klassieke invloeden en moderne beats verenigt.

New City Strings is hiermee de ideale formatie voor tal van privé- en zakelijke gelegenheden. Denk alleen al aan een indrukwekkende muzikale begeleiding van de openingsdans op een bruiloft, maar ook aan een bijzonder verfrissend muzikaal intermezzo tijdens een zakelijker diner waar je de nodige indruk wilt maken op je tafelgenoten. De opties zijn werkelijk eindeloos!

3). Gitaar en viool, saxofoon of contrabas

In een lijstje zoals dit mag een legendarisch instrument als de gitaar eigenlijk niet ontbreken. Gipsy Strings maakt op dit vlak veel indruk door de muzikaliteit van de akoestische gitaar te combineren met die van de viool. Het resultaat is niet alleen een vernieuwend genre op zich, maar ook heerlijke achtergrondmuziek die het publiek tijdens elke gelegenheid meeneemt in een ontspannen sfeer.

Gitaar laat zich verrassend goed combineren met viool, maar ook met saxofoon en contrabas. Duo Romanello heeft het uitvoeren van deze combinatie tot een kunst verheven en zet hiermee een toegankelijk optreden neer dat geschikt is voor vrijwel elk event. Met hun gevarieerde repertoire en oneindige improvisatievermogen vallen deze geschoolde artiesten bij iedereen in de smaak.

Instrumentale live muziek boeken bij LoveSound

Ben je geïnspireerd geraakt door de bovenstaande voorbeelden of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor instrumentale muziek op jouw bruiloft, (personeels)feest, borrel, diner of andersoortige event? De specialisten van LoveSound adviseren je graag op maat! Bel ons op +31 36 234 00 44 of geef je wensen door via info@love-sound.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl