Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Het prachtige Puglia

Kenneth & Kim – 16 – 18 mei 2017

Afgelopen week was het zover, het huwelijk van Kenneth en Kim in Italie, waar iedereen zo lang naar uitgekeken had. We vlogen met een klein gezelschap (DJ, zangeres Floor en saxofonist Franklin) vanaf Schiphol naar Bari (Puglia) en binnen twee uur bevonden we ons in een heerlijk, warm en prachtig gedeelte van Zuid-Italië, waar het sprookje van dit lieve stel werkelijkheid werd. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Leonard Walpot van LNRD Photography:


De technische crew van DPL Sound was ons al voor, zij kwamen een dag eerder aan om samen met het bruidspaar en weddingplanner Inge alle locaties te bekijken en de laatste puntjes op de i te zetten voor het huwelijk dat die week zou plaatsvinden.

Twee waanzinnig mooie dagen waren het, met eerst een emotionele en intieme ceremonie in een klein kapelletje op de prachtige locatie Borgo Egnazia (waar ook Justin Timberlake zijn ja-woord gaf), gevolgd door een borrel in de olijfboomgaard van Masseria Le Carrube, een heerlijk diner op de binnenplaats, en afgesloten met een knalfeest tot in de late uurtjes.


Verrassing voor Kenneth

Tijdens het diner was er nog een bijzondere verrassing gepland van Kim voor haar kersverse echtgenoot. Ze wist niet wat ze als cadeau aan haar man moest geven, maar dat het bijzonder moest zijn, dat was een feit. Tot ineens het idee ontstond om een ‘Trouwlied op Maat’ te laten maken. Kim sprak stiekem in de weken voorafgaand aan het huwelijk af met Brenda, singer & songwriter en de kracht achter Trouwlied op Maat, om haar verhaal te delen. Brenda wist dit verhaal om te zetten in een prachtig lied.

Tijdens het diner in Italië wist Kenneth natuurlijk nog van niets. Plotseling pakte Kim de microfoon en kondigde aan dat ze een speciaal cadeau voor hem had. De prachtige pianoklanken van ‘Wat ik zeggen wil’ werden gestart en Kim ging naast Kenneth zitten. Samen luisterden ze naar het trouwlied, live gezongen door Floor, dat precies omschreef wat Kim voor hem voelde en waarom hun liefde zo speciaal voor haar was. Een moment waarbij werkelijk iedereen tranen in hun ogen kreeg en iets wat we nooit meer zullen vergeten!

Beachclub vibes

De volgende de dag mochten we deze bijzondere ervaring afsluiten met een gezellige borrel en diner in de Beachclub bij Borgo Egnazia, waarbij we heerlijke easy listening en jazzy lounge ten gehore brachten.


Photocredits: Leonard Walpot – LNRD Photography

Kenneth en Kim, bedankt voor de liefdevolle ontvangst (zelfs al tijdens de gezellige avonden in Nederland voorafgaand aan deze mooie week) en dat we dit sprookje met jullie mochten meemaken!

De videografen ‘The Dreamers’ hebben alvast een compilatie gemaakt met prachtige beelden, bekijk het filmpje hier:

Met dank aan:
Weddingplanner: Inge Peters Rit – Trouwen Italië
Weddingplanner: Jacqueline Veldkamp – PAUWeddings
Videografie:  Hugo & Yaël – The Dreamers
Ambtenaar: Mariëlle Bouw-Koller – Tintelend Trouwen
Fotografie: Leonard Walpot – LNRD Photography
Muziek: LoveSound – Floor Hansen, Trouwlied op MaatDJ live act FloorJaxx

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl