Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Fuerteventura Styled Shoot

Een van onze zangeressen, Floor Hansen, heeft onlangs iets bijzonders mogen doen: een destination shoot op het prachtige eiland Fuerteventura!

Floor heeft in haar carrière menig bruiloft, feest en evenement muzikaal omlijst en heeft daardoor de meest leuke contacten en inspirerende partners, waar zij graag mee samenwerkt, leren kennen. Enkele van die partners zijn bijvoorbeeld awardwinning fotograaf Ralf Czogallik (Eppel Fotografie), wedding planner en styliste Shirley Pisano (Bloom Wedding), Servi Willems en Teun Poppelaars van MBrace Films, Marianne Roza (The Beautiful Bride Company) en Giada Graziani (Don Florito). Met dit team is Floor naar Fuerteventura gevlogen en hebben ze een geweldige destination (styled) shoot mogen doen.

Naast het feit dat ze nu waanzinnige foto’s heeft, is ze natuurlijk niet voor niets zangeres en heeft ze ook een muzikale bijdrage geleverd. Een van de zeven deelnemers van deze shoot was namelijk Servi Willems, van MBrace Films, die een videoreportage heeft gemaakt van dit verliefde stel op Fuerteventura. En wat is een videoreportage zonder muziek? Samen zochten ze het perfecte nummer uit, Floor zong het in, et voila: een videoclip met haar eigen muziek.. Fall in love again!

 

Bekijk hier de waanzinnige foto’s van Eppel Fotografie:

Eppel_Fotografie_Blog_5441-2 Eppel_Fotografie_Blog_5444 Eppel_Fotografie_Blog_5447 Eppel_Fotografie_Blog_5448 Eppel_Fotografie_Blog_5449 Eppel_Fotografie_Blog_5451 Eppel_Fotografie_Blog_5452 Eppel_Fotografie_Blog_5453 Eppel_Fotografie_Blog_5454 Eppel_Fotografie_Blog_5457 Eppel_Fotografie_Blog_5459 Eppel_Fotografie-11 Eppel_Fotografie-114 Eppel_Fotografie-142 Eppel_Fotografie-145 Fuerteventura1 Fuerteventura4 Fuerteventura5

Model/singer: Floor Hansen
Photography: Eppel Fotografie
Cinema: Mbrace Films
Organization & Styling: Bloom Wedding
Flowers & styling: Don Florito
Dress: Victor’s Wedding Design
Suit: Rietbergh Maatpakken & Trouwkostuums
Weddingcake: Le Beau Gateau
Jewelry: Follow Your Bliss
Ibiza Flags: Ibiza Flags
Stationery: Cardwise
Music: Fall in Love Again by Floor Hansen (Katrina Stone)
Hair & Make-up: Marianne Roza, The Beautiful Bride Company

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl