Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

FloorJaxx bij Vrienden van Amstel

Dit jaar begonnen we wel heel erg goed! De DJ act FloorJaxx mocht op het leukste feestje van het jaar spelen: de Vrienden van Amstel Live 2019!

Tien shows achter elkaar, de laatste twee weken van januari, en het was één groot feest. We stonden op het VIP-dorp, waar we van begin tot eind de mensen muzikaal mochten meenemen in een onvergetelijke ervaring.

De avond begon met een heerlijk diner, verschillende foodstations, gezelligheid én muzikale begeleiding van een akoestische bezetting van FloorJaxx, namelijk zangeres Floor Hansen, samen met percussie van Marvin Smith en toetsen gespeeld door alleskunner en DJ Jeroen.

Rond half 8 werden mensen onder begeleiding van Nick & Simon naar de grote zaal gebracht en stond ze een ge-wel-dig spektakel aan show te wachten, want de editie van 2019 was weer onvergetelijk. Maar na deze show was het feestje niet voorbij, want in het VIP-dorp stond onze gasten nog spectaculaire afterparty te wachten met de DJ live act FloorJaxx!

En dat dat de leukste afterparty van het jaar was, dat kun je wel zeggen. De bezetting werd uitgebreid met saxofonist Melle en deze magische combi van DJ, sax, percussie en zang zorgde voor een afterparty die door het dak ging! Want to see for yourself? Check dan deze aftermovie!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl