Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Even voorstellen: interview met Karlijn

Sinds 10 mei is Karlijn Nijkamp het team van LoveSound komen versterken. Karlijn is 28, woont in Nijmegen en heeft een grote liefde voor muziek. Vanuit deze passie helpt ze andere mensen graag aan een onvergetelijke omlijsting van hun bruiloft of zakelijke event. Benieuwd met wie jij altijd aan het mailen of bellen bent? Hieronder stellen we Karlijn aan je voor!

Sinds wanneer werk je bij LoveSound en wat doe je precies?

Ik ben 10 mei fulltime bij LoveSound aan de slag gegaan als booking assistent. In deze functie adviseer ik bruidsparen en zakelijke opdrachtgevers over de allermooiste muzikale invulling van hun speciale dag. Deze ziet er elke keer weer anders uit en dat maakt het zo leuk! Soms weten mensen bijvoorbeeld al precies welke artiest ze willen boeken, maar andere keren zijn ze duidelijk nog op zoek naar inspiratie. In beide gevallen help ik ze aan een passende muzikale match en zorg ik dat alles rondom de boeking perfect geregeld wordt.

Klinkt leuk! Hoe bevalt het je tot nu toe?

Heel erg goed! Dat had ik ook wel verwacht, want muziek is een enorme passie van me. In mijn vrije tijd maak ik vaak muziek en in het verleden heb ik jarenlang als muzikant gewerkt. Hierbij heb ik opgetreden op talloze bruiloften en andere events. Daarom is het nu superleuk om met klanten van LoveSound mee te denken en ze te koppelen aan allerlei andere toffe artiesten. Veel mensen die ons bellen, weten nog niet wat er allemaal mogelijk is. Dat is echt veel, want we kunnen bij LoveSound vrijwel elke wens vervullen. Zodra ik hierover vertel, zien mensen het helemaal voor zich en raken ze heel enthousiast. Daar haal ik erg veel energie en voldoening uit!

Merk je dat je in je functie iets hebt aan je ervaring als muzikant?

Absoluut. Vanuit mijn verleden kan ik aardig inschatten naar welke muziek mensen op zoek zijn, maar ook wat op technisch gebied aansluit op hun wensen en de locatie. Zo denk ik bij een buitenbruiloft met ceremonie na over zaken zoals de versterking. Dat is echt nodig, want een strijkkwartetje valt qua geluid bijvoorbeeld al snel weg als er die dag een beetje wind staat. Ook houd ik voor de geboekte artiesten rekening met de toegankelijkheid van een locatie. Zo kan een kasteel met veel trappen problemen opleveren voor een grote band bij het uitladen van de spullen. Ik denk dan ook met klanten én muzikanten mee en adviseer veel breder dan alleen over de meest geschikte artiest. Hoewel dat laatste natuurlijk het allerbelangrijkst is!

Je wordt duidelijk enthousiast als je hierover praat!

Haha, dat klopt. Dat komt vooral ook omdat ik de muzikanten bij LoveSound gewoon geweldig vind. In de muziekwereld zijn er grote verschillen in kwaliteit en in de praktijk krijgt lang niet elk bruidspaar de artiesten die het verdient. Dat vind ik persoonlijk jammer, maar juist daarom ben ik extra trots op het aanbod van LoveSound. Onze artiesten zijn écht van topkwaliteit en hierdoor kan ik ze met oprecht enthousiasme bij mensen aanbevelen. Als voormalig muzikant weet ik daarnaast zelf hoe bijzonder het is hoe flexibel veel van onze artiesten zijn. Zo studeren ze voor elke ceremonie speciale verzoeknummers in en doen ze er werkelijk alles aan om de wensen van het bruidspaar in te willigen. Ik heb daar echt bewondering voor!

Zie je de laatste tijd bepaalde trends in boekingen?

Ja, heel duidelijk. Sinds de versoepelingen in coronamaatregelen stromen de mailtjes en telefoontjes van bruidsparen weer binnen. Nu er meer personen op bruiloften welkom zijn, kunnen mensen niet wachten op hun grote dag! Ik zou bruidsparen wegens de drukte daarom wel adviseren om hun favoriete artiesten tijdig te boeken. Ook de agenda’s van muzikanten stromen de laatste tijd namelijk snel vol. Mensen die bellen of mailen voor een boeking, kunnen in elk geval op mij rekenen. Ik help ze graag bij een onvergetelijke omlijsting van hun bijzondere dag!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl