Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Entertainment voor nieuwjaarsborrel

2016 loopt inmiddels op zijn einde en het nieuwe jaar staat alweer voor de boeg. Een jaar waarin we onze goede voornemens nu écht werkelijkheid gaan maken. Het is dan ook tijd om elkaar hierbij het nodige geluk en voorspoed te wensen. Dat doen we natuurlijk tijdens een nieuwjaarsborrel, om het kersverse jaar in te luiden en samen met collega’s of vrienden te proosten op nieuwe successen!

Maar hoe maken we van de eindejaarsborrel nu een onvergetelijke belevenis? Door het evenement in ieder geval goed voor te bereiden en te zorgen voor het juiste entertainment. Wij geven je 3 tips om een fantastische nieuwjaarsborrel te organiseren, waar tot diep in 2017 over wordt nagepraat.

Datum en uitnodiging

Het plannen van de nieuwjaarsborrel begint bij het prikken van een datum. Hou hierbij rekening met vakantietijden, want in de eerste week van de vakantie hebben veel scholen nog vakantie. Hierdoor blijkt het voor genodigden met kinderen vaak lastig om te komen. De meeste bedrijven organiseren hun borrel daarom in de loop van januari en februari.

Is de datum eenmaal bekend? Dan is het versturen van een mooie uitnodiging een goed idee. Dit herinnert mensen niet alleen aan de komst van het evenement, maar geeft ook praktische informatie over zaken als het thema, de dresscode en het aanwezige entertainment. Een uitnodiging met daarop de aanwezige bands en acts zorgt bijvoorbeeld al direct voor enthousiaste reacties.

Locatie en styling

Een kantooromgeving, een kantine of een volwaardige evenementenlocatie; al deze locaties vormen in potentie een prima decor voor een geslaagde nieuwjaarsborrel. Belangrijk is met name dat de locatie voldoende ruimte biedt aan alle gasten en dat alle aansluitingen aanwezig zijn om audiovisueel entertainment te verzorgen.

Belangrijker nog dan de locatie, is de styling ervan. Enkele simpele accessoires zijn al voldoende om een ruimte van een feestelijk tintje te voorzien en met de juiste belichting ontstaat er als vanzelf een gezellige sfeer.

Het makkelijkst is het om al deze zaken uit handen te geven aan een ervaren partij. Een bureau zoals LoveSound levert bijvoorbeeld niet alleen muzikaal entertainment voor nieuwjaarsborrels, maar verzorgt ook de aankleding van het podium en de benodigde licht- en geluidsinstallatie.

Muziek en entertainment

Laten we eerlijk zijn: goede muziek is een voorwaarde voor een geslaagd feest. Een nieuwjaarsborrel vormt hierop geen uitzondering. De juiste muzikale noot zorgt al direct bij binnenkomst voor een prettige sfeer en mondt in de late uurtjes vaak uit tot een knallend feest dat niet snel wordt vergeten.

LoveSound neemt de organisatie van muziek en entertainment geheel uit handen en biedt de keuze uit een ruim aanbod artiesten en acts. Van akoestische bands voor aangename achtergrondmuziek tot spectaculaire DJ live acts voor een uitzinnige dansvloer. Luid het nieuwe jaar op een onvergetelijke manier in en vraag direct naar onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van nieuwjaarsborrels.

Neem vrijblijvend contact op >> 

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl