Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ met saxofonist bruiloft

Een DJ met saxofonist: het is niet de eerste combinatie waar je aan denkt op je bruiloft. Deze artiesten hebben ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen en lijken misschien zelfs elkaars tegenpolen. Maar wellicht zijn het juist deze verschillen die ervoor zorgen dat ze elkaar tijdens je trouwfeest zo goed aanvullen.

De combinatie van een DJ met saxofonist blijkt op een bruiloft namelijk verrassend goed te werken. De een zorgt voor een swingende dansvloer door de fijnste hits uit zijn draaitafel te toveren en de ander maakt indruk met onnavolgbare solo’s op zijn saxofoon. Twee compleet verschillende muzikale stijlen die tijdens je huwelijksfeest op verbluffende wijze met elkaar samensmelten.

DJ met saxofonist inhuren bruiloft

Aan de andere kant is het succes van dit onverwachte duo ook weer geen complete verrassing, want beide soorten artiesten scoren traditioneel uitermate goed op bruiloften. Daar waar saxofonisten al decennialang vele huwelijksfeesten opvrolijken, zijn het de laatste jaren steeds vaker diskjockeys die voor trouwfeesten worden geboekt.

De saxofonist creëert met het unieke karakter van zijn instrument al snel een ontspannen ambiance tijdens de grote dag, terwijl een bruiloft DJ juist zorgt voor opzwepende beats die het publiek in beweging brengen. Een memorabel trouwfeest combineert beide van deze elementen, waarmee het succes succes van een gezamenlijk optreden is verklaard!

De beste live muziek tijdens je huwelijk

Bij LoveSound heb je niet alleen de keuze uit meerdere ervaren DJ’s, maar ook uit verschillende getalenteerde saxofonisten. Omdat de stijl van iedere artiest net even anders is, adviseren we je te kiezen voor een performer die optimaal aansluit op jullie wensen. Dat is een keuze waar we je natuurlijk graag bij helpen.

Wij kunnen bijvoorbeeld goed inschatten welke van onze artiesten voldoen aan jullie gedroomde profiel en ook weten wij exact wie van hen al eerder succesvol met elkaar heeft opgetreden. Ook de aankleding van het podium, licht en geluid kunnen wij geheel voor je verzorgen. Zo ben je verzekerd van een liveshow met een zeer professionele uitstraling.

DJ en saxofonist boeken voor trouwfeest

Al onze artiesten zijn op meerdere momenten tijdens je bruiloft inzetbaar. Zo kun je de saxofonist bijvoorbeeld boeken voor tijdens het diner, de DJ voor achtergrondmuziek tijdens de receptie en ze vervolgens gezamenlijk laten optreden tijdens het avondfeest. De mogelijkheden bij LoveSound zijn onbegrensd!

Ben je overtuigd en wil je een DJ met saxofonist voor je bruiloft huren? Laat het ons weten en we reageren direct met een concurrerende offerte op maat. Ook voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Mail naar info@love-sound.nl of bel voor telefonisch contact met +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl