Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ met zangeres

Je wilt leuke live muziek op je bruiloft, maar twijfelt over de artiest die je wilt inhuren. Een DJ is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een spectaculair avondfeest, maar past minder goed bij een romantische trouwceremonie. Precies andersom is het bij een zangeres. Maar wie zegt dat je moet kiezen? Bij LoveSound boek je namelijk gewoon een DJ met zangeres!

Een DJ met zangeres is niet alleen een bijzondere combinatie, maar ook eentje die in de praktijk zeer goed blijkt te werken. De gasten op een bruiloft variëren vaak sterk in zowel leeftijd als muzieksmaak. Een combinatie van meerdere muzikale stijlen stelt dan ook alle gasten tevreden en is zo de ideale omlijsting van jouw huwelijk.

Neem contact op >>

DJ met zangeres huren voor bruiloft

De veelzijdigheid van een DJ met zangeres zorgt ervoor dat je op muzikaal vlak alle kanten op kunt. Wil je bijvoorbeeld de laatste dance hits horen, maar dan met professionele live zang? Of wil je de elektronische muziek juist aanvullen met de onnavolgbare beats en tunes van live muzikanten? Vrijwel elke denkbare combinatie is mogelijk.

Dat is ook letterlijk zo, want bij LoveSound heb je de keuze uit een breed aanbod van muzikanten. Naast DJ’s, zangers en zangeressen, boek je bij ons bijvoorbeeld ook de beste saxofonisten, percussionisten, violisten en trompettisten. Zo kun je unieke combinaties creëren die op andere huwelijksfeesten zelden worden vertoond.

De beste bruiloft muziek boeken

LoveSound gaat graag met jou en je partner in gesprek om jullie specifieke wensen voor de trouwdag door te spreken. Wij zijn zeer flexibel en kunnen op vrijwel elke behoefte inspelen. Zo is het bijvoorbeeld geen enkel probleem om onze artiesten zowel afzonderlijk als gezamenlijk op te laten treden.

Met name op een trouwfeest is dat ideaal. Zo kan de zangeres de huwelijksceremonie op gevoelige wijze begeleiden, terwijl de DJ het feest in de late uurtjes op spectaculaire wijze afsluit. Ook een gezamenlijk optreden tijdens het diner, de receptie of elk ander denkbaar moment tijdens de bruiloft behoort tot de mogelijkheden.

DJ met zangeres voor een geweldig feest

Een DJ met zangeres is voor een huwelijk simpelweg een onverslaanbare combinatie. De eerstgenoemde bied je een veelzijdig arsenaal van muziek in uiteenlopende stijlen, terwijl de laatstgenoemde net even dat beetje extra sfeer kan creëren met haar vocale kwaliteiten. Bij LoveSound weten we exact welke van onze artiesten optimaal geschikt zijn voor jouw bruiloft.

Wil je meer weten over ons ruime aanbod van artiesten of wil je direct een DJ met zangeres boeken voor een onvergetelijk trouwfeest? Laat het ons dan weten via info@love-sound.nl of bel naar +31 613 592 848. Wij gaan graag met je om tafel om jullie gedroomde muzikale dagprogramma te creëren.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl