Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ drummer percussionist

Op je trouwfeest of bedrijfsfeest wil jij je gasten natuurlijk het liefst livemuziek voorschotelen. Al snel denk je dan aan het inhuren van een zanger of leuke band. En hoewel dit allemaal mogelijk is via LoveSound, willen we je een andere combinatie aanbevelen die nóg origineler is: een gezamenlijk optreden van een DJ met percussionist (drummer).

Dit is een vrij zeldzame act waarmee je de genodigden tijdens je feest zeker zult verrassen. Zowel een DJ als percussionist zijn namelijk gespecialiseerd in swingende ritmes, maar onderscheiden zich met een compleet andere stijl. Daar waar een diskjockey vooral bestaande nummers draait, speelt de drummer live mee en tilt de show zo naar een nog grotere hoogte.

Vraag naar de mogelijkheden >>

DJ met drummer of percussionist boeken

Omdat het van belang is dat een drummer de DJ optimaal aanvult, is het verstandig om bij de keuze voor artiesten niet over één nacht ijs te gaan. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengt LoveSound graag je muzikale wensen in kaart. Hierna weten we in de meeste gevallen exact welke percussionist het beste aansluit op de door jou gekozen diskjockey.

Hoewel het boeken van twee artiesten in eerste instantie misschien duur lijkt, is het tegendeel waar. In vrijwel alle situaties is het goedkoper dan het inhuren van een band, die vaak uit nog meer bandleden bestaat. En omdat het een boeking van meerdere van onze muzikanten betreft, kunnen we je vaak een interessante combinatieaanbieding doen.

Spectaculaire show met swingende ritmes

Een DJ met drummer is zonder twijfel een van de spectaculairste combinaties die je kunt boeken. Een diskjockey weet immers als geen ander hoe hij een spetterend optreden moet verzorgen. Aangevuld met de opzwepende live drums van de percussionist komt de dansvloer tijdens jouw feest dan ook onvermijdelijk in beweging!

Omdat we je bij entertainmentbureau LoveSound graag geheel ontzorgen, regelen we ook zaken als een professionele licht- en geluidinstallatie. Ook de aankleding van het podium nemen we je graag uit handen. Want juist bij een liveshow heeft het een grote meerwaarde wanneer het podium tot in detail is verzorgd.

DJ met percussionist of drummer huren

Het voordeel van het huren van een DJ met percussionist is de grote flexibiliteit van het duo. De drummer hoeft uiteraard niet continu mee te spelen met de muziek van de diskjockey, maar ze kunnen elkaar ook afwisselen voor de benodigde variatie. Zo zit het optreden constant vol verrassing en blijft het publiek eindeloos geboeid.

Wil je ook een DJ met percussionist of drummer boeken? LoveSound adviseert je graag over de beste muzikanten voor jouw feest. Of het nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsborrel betreft; voor elke wens hebben wij een passend aanbod. Neem contact met ons op via +31 613 592 848 of stuur een mailtje naar info@love-sound.nl.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl