Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Coverband voor je bruiloft

De gasten tijdens een bruiloft zijn vaak zeer verschillend. Familie, vrienden en collega’s worden door zowel de bruid als bruidegom uitgenodigd en vormen samen een bont maar vrolijk gezelschap. Dit betekent dat de muzikale smaak van de aanwezigen ook sterk uiteenloopt. Hoe dat op te lossen is? Door het inhuren van een goede coverband natuurlijk!

Goede coverband biedt voor ieder wat wils

Een coverband is niet gebonden aan één muziekstijl en kan vrijwel elke gewenste stijl verzorgen. Dit is ideaal tijdens een bruiloft, waar verschillende momenten vragen om een andere muzikale benadering. Zo vereist een receptie of diner sfeervolle achtergrondmuziek, terwijl tijdens het avondfeest de dansvloer in beweging mag komen!

De veelzijdigheid van een coverband zorgt er tevens voor dat alle gasten op muzikaal gebied aan hun trekken komen. Willen de vrienden en collega’s van het bruidspaar de laatste hits horen, terwijl ouders en familie de voorkeur geven aan golden oldies? Geen probleem, want een goede coverband is van alle markten thuis.

Natuurlijk richt een coverband zich met name op de populairste nummers in elk genre. Dit zijn de liedjes die op vrijwel elke bruiloft in de smaak vallen. Geniet van tijdloze hits die alle gasten in beweging brengen of zwijmel weg bij gevoelige ballads die bij uitstek geschikt zijn voor prachtige ceremoniële momenten.

Kies uit de beste coverbands voor je trouwfeest

Natuurlijk kun je LoveSound inschakelen voor entertainment van de beste coverbands tijdens jouw bruiloft. Wij regelen niet alleen de muziek, maar verzorgen indien gewenst ook zaken zoals een schilderachtige aankleding van het podium en professioneel licht en geluid. Zo komt het optreden van de door jou gekozen coverband optimaal tot zijn recht!

Een coverband die je absoluut moet overwegen voor je bruiloftmuziek, is Boomerang. Deze in de trouwbranche waanzinnig populaire naam staat bekend om opzwepende muzikale shows die hun weerga niet kennen. Een originele podiumopstelling en verrassende lichtshow zorgen voor de ultieme feestbeleving tijdens jouw trouwfeest.

Ben je op zoek naar een band die de hits van zowel nu als vroeger compleet in de vingers heeft? Dan kom je onvermijdelijk uit bij The Mad Donna’s, een sterk opkomende coverband die voor elk wat wils biedt. Deze aan de Rockacademie afgestuurde artiesten weten als geen ander hoe ze van jouw bruiloftsfeest een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Meer weten over de artiesten en coverbands die je bij LoveSound kunt boeken? Op basis van jouw specifieke wensen adviseren we je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact op via info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl