Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Close Harmony in Klooster Bethlehem

Meerstemmige samenzang, prachtige klanken en een lied gearrangeerd voor jullie op maat, hoe mooi is dat? LoveSound biedt Close Harmony op maat aan, waarbij een zelfgekozen nummer, speciaal voor jullie, een eigen ‘vocaal meerstemmig arrangement’ krijgt.

Dit deden we ook voor Marleen en Jasper, op 1 oktober 2016, in het prachtige Klooster Bethlehem te Haren (Oss). Zij kozen voor een muzikale bezetting van twee zangers en twee zangeressen onder begeleiding van piano. Speciaal voor hen werd er een arrangement gemaakt van ‘Have I told you lately’, die tijdens het ondertekenen van de trouwakte voor hen ten gehore gebracht werd.

lovesound-004-2016-10-01Muzikale verrassing

De ceremonie werd heel bijzonder geopend: toen Marleen aan kwam lopen over de rode loper onder het nummer ‘Fields of gold’, zong zij zelf voor haar aanstaande man het tweede couplet! Maar de verrassingen waren nog niet voorbij, want direct na het ja-woord, speelde de pianist een intro van het nummer ‘Crazy love’ van Michael Bublé. Op het moment dat Marleen en Jasper elkaar feliciteerden, zette zanger Bo begeleidt door een tweestemmig koor, het nummer in, en liepen ze van achter de kapel naar voren tussen het publiek door.

Tevens zong deze formatie gezellige nummers tijdens de borrel en het aansnijden van de bruidstaart. Ook geïnteresseerd in deze bijzondere muzikale omlijsting?

Bekijk ze hier >>

 

Bekijk de prachtige foto’s hieronder van Artografy by Agnes voor een impressie van dit huwelijk:

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl